Nigel Otermans boeken

Nigel-Otermans-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Vanaf 20 minuten

icon-notice

Opmerking

NL Kampioen Illusionisme 2022

Nigel Otermans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nigel Otermans

Nigel Otermans is een prijswinnende illusionist, met als hoogtepunt de titel Nederlands Kampioen Illusionisme in 2022. Zijn expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder bedrijfsfeesten, spectaculaire shows in theaters en pretparken zoals Toverland, en televisieoptredens die indruk maakten in programma’s zoals ‘Beau’ op RTL, ‘HLF8’ met Johnny de Mol en ‘Game of Talents’ op RTL.

Gala’s, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden

Zijn ervaring en veelzijdigheid maken hem en zijn geweldige team van vier dames, de ideale keuze voor elk evenement, zowel voor jong als oud. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement dat een vleugje magie nodig heeft, een betoverend optreden voor uw gala of jubileum, of een televisieprogramma dat op zoek is naar sensationeel entertainment, Nigel Otermans weet telkens weer te verbazen en te betoveren. Zijn vermogen om het publiek te boeien en zijn spectaculaire shows maken hem een onmisbare toevoeging voor elk soort evenement.

Magische wereld

,,De connectie met het publiek vind Nigel heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding – samen brengen tot een krachtig geheel.’’

Boekingsmogelijkheden Nigel Otermans

One Man Show

Deze One man show is geschikt voor intieme familiefeesten tot spraakmakende bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s en grandioze openingen. Deze show biedt een ongekende mix van vingervlugheid, bekroonde toneeltrucs en interactieve illusies. Nigel betovert zijn publiek met zijn meeslepende optredens, die perfect geschikt zijn voor intiemere settings, maar ook moeiteloos schitteren op grote podia.

Compact illusion show 

Van bedrijfsfeesten tot bruiloften, gala’s, openingen, theaters, festivals en meer. Nigel en een van zijn wondergirls staan klaar om uw gasten te betoveren met een onvergetelijke show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve magie. Of het nu gaat om het imponeren van een zakelijk publiek of het creëren van een betoverende sfeer op een bruiloft, deze show belooft een meeslepende ervaring te bieden die past bij diverse gelegenheden en locaties.

Grand illusion show

Van grootschalige bedrijfsfeesten tot theaters en festivals. Nigel neemt het publiek mee op een magische reis met zijn wondergirls, waarbij ze uitpakken met een adembenemende show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid en interactieve magie. Deze veelzijdige voorstelling biedt een combinatie van verschillende disciplines binnen de goochelkunst, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in een afwisselende en betoverende ervaring.

Kom in de stemming

Nigel Otermans boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nigel Otermans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nigel Otermans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nigel Otermans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nigel Otermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nigel Otermans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nigel Otermans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nigel Otermans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!