Nigel Otermans boeken

Nigel-Otermans-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Vanaf 20 minuten

icon-notice

Opmerking

NL Kampioen Illusionisme 2022

Nigel Otermans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nigel Otermans

,,Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts.” Aldus Nigel Otermans.

Gala`s, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden

Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en ‘Circus Got Talent’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist. Ook was hij te zien bij de ‘Medammecour’, ‘L1’, ‘Magisch Maastricht livestream 2020’.

Magische wereld

,,De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding – samen brengen tot een krachtig geheel.’’

Nigel Otermans, shows voor iedere gelegenheid


The One man show

Familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s, openingen etc.

In deze show zal Nigel vingervlugheid, prijswinnende toneeltrucs en trucs met interactie vertonen. Ideaal voor de kleinere setting maar ook goed zichtbaar op grote podia. 


Compact illusion show 

Bedrijfsfeesten, bruiloften,  gala’s, openingen, theater, festival etc.

In deze show zal Nigel en 1 van zijn wondergirls uw gasten betoveren met grote spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve trucs.

Grand illusion show

Grote bedrijfsfeesten, theater, festival

In deze show zal Nigel groots uitpakken met zijn wondergirls. Veel spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische trucs en interactieve trucs. Het publiek zal alle disciplines van de goochelkunst beleven in deze afwisselende show!

Kom in de stemming

Nigel Otermans boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nigel Otermans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nigel Otermans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nigel Otermans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nigel Otermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nigel Otermans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nigel Otermans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nigel Otermans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!