Gospelkoor Amazing Vocals boeken?

gospelkoor amazing vocals boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gospelkoor Amazing Vocals boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gospelkoor Amazing Vocals

Gospelkoor Amazing Vocals zingen bekende gospel en negro spirituals, maar ook musicalsuccessen, soulhits, moderne popsongs en traditionals.

Een groep mensen die “slechts” hun Surinaamse afkomst en hun grote liefde voor z ang gemeen hadden, zorgde voor het unieke gezelschap van Gospelkoor Amazing Vocals. Enkel bij gelegenheid kwamen ze bij elkaar, oefenden dan voor een bepaald evenement om elkaar vervolgens weken of soms wel maanden niet te zien. Het klikte echter zo goed, niet alleen qua stemmen, maar ook qua karakters, dat het besluit al gauw genomen was om dit tot een vast koor te vormen. Amazing Vocals (voormalig Ressurection Singers) was een feit.

Boekingen Gospelkoor Amazing Vocals

De leden van het koor hebben reeds vele optredens op hun naam staan en heeft hierdoor veel ervaring. Optredens in de Henny Huisman Surprise show, bij de Toppers, bij Paul de Leeuw voor Stef Bos, Gerard Joling, Marco Borsato, Idols, Celine Dion, Mariah Carey, 3FM Awards, Di-Rect en bij het afscheidsoptreden voor Salomon Burke door De Dijk in Paradiso. Ook heel wat concerten, bedrijfs- en particuliere feesten passeerden de revue. Amazing Vocals is niet zomaar een (blackgospel) koor dus. Een koor dat kwalitatief hoog zangwerk brengt in een prettige ontspannen groepssfeer.

Door hun uitstraling, swing en repertoirekeuze werkt een optreden altijd aanstekelijk op het publiek. U kunt met Gospelkoor Amazing Vocals gewoonweg niet stil bij blijven staan!

Kom in de stemming

Gospelkoor Amazing Vocals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gospelkoor Amazing Vocals te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gospelkoor Amazing Vocals wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gospelkoor Amazing Vocals viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gospelkoor Amazing Vocals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gospelkoor Amazing Vocals boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gospelkoor Amazing Vocals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gospelkoor Amazing Vocals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!