ZO! Gospel Choir boeken?

zo-gospel-choir-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ZO! Gospel Choir boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie ZO! Gospel Choir

Het ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het neusje van de zalm van het in Amsterdam Zuidoost rijkelijk aanwezige zangtalent. Dit multi-etnische koor staat onder leiding van de “Dutch Queen of Gospel” Berget Lewis en Shirma Rouse a.k.a. Dr. Voice. De muzikale begeleiding van het koor is in handen de formatie The Dillon Lewis Project. Het repertoire van het koor varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers.
Begin 2011 werd het koor uitgeroepen tot winnaar van het programma Korenslag. Het ZO! Gospel Choir wist door haar eigentijdse en bovenal eigenzinnige performance diepe indruk te maken op zowel de vakjury als op televisiekijkend Nederland.

Boekingen ZO! Gospel Choir

Het koor brengt swingende muziek vanuit een geheel nieuw perspectief. Dit feit is niet onopgemerkt gebleven. Het ZO! Gospel Choir heeft in haar korte bestaan al mogen samenwerken met gerenommeerde namen als mezzosopraan Tania Kross, Angela Groothuizen, Jamai, Rene Froger, DJ Roog , Anita Doth, Sabrina Starke , Candy Dulfer, Petra Berger, Do, La the Voices, Edsilia Rombley, Pearl Josefzoon , het Cor Bakker Orkest en de Edwin Evers band. Ook schitterde het koor tijdens het “Pink Ribbon Award Gala” in een collaboratie met musical ster Jamai, traden zij op tijdens de live uitzending van het “Sta op tegen kanker Gala”, waren zij te zien in het televisieprogramma “Villa Achterwerk”, stonden zij in het live op televisie uitgezonden openingsprogramma van de Uitmarkt 2011, waren ze te gast in “Life4You” en verzorgden zij gezongen geluidsfragmenten in de Top2000 gepresenteerd door Mathijs van Nieuwkerk. Daarnaast waren ze ook te bewonderen tijdens het Goois Jazz Festival, Dance Valley, de Miljonairsfair, de Dag van de Publieke Omroep, Kerstfeest op de Dam, Your Face Sounds Familiar en Beatrix Bedankt. Voor het populaire televisieprogramma The Voice, X-Factor en The Voice Kids hebben zij de backings verzorgt voor de kandidaten in de live shows.

Kortom een koor van wereldformaat van eigen bodem!

Kom in de stemming

ZO! Gospel Choir boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om ZO! Gospel Choir te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u ZO! Gospel Choir wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met ZO! Gospel Choir viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u ZO! Gospel Choir online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

ZO! Gospel Choir boeken

Dus bent u benieuwd hoe u ZO! Gospel Choir kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

ZO! Gospel Choir boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!