Great Piano’s boeken?

great pianos show boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Great Piano boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Great Piano’s

Niet een standaard band maar eentje om te onthouden! Wij zorgen dat uw avond onvergetelijk gaat worden… meedenken en zorgen dat alles verloopt hoe we het van te voren hebben afgesproken.

De Duelling piano players van Great Pianos hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen- en buitenland.

Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoshows door o.a. te werken met een gehele band en 3 vleugels waarvan we 1 in het midden van de zaal zetten, alles natuurlijk speelt onze pianoband live.

Licht en geluid wordt apart opgebouwd door 1 van de beste geluidsbureaus van Nederland welke erg veel aandacht geven aan details.

Boekingen Great Piano’s

De bezetting zal aan de hand van uw informatie worden samengesteld. Onze pianoshow is van alle markten thuis, zo zijn er legio mogelijkheden om de formatie te vergroten of te verkleinen. Ook een zangeres bestaat tot de mogelijkheden. Onze gages zijn op basis van inprikken. Dit houdt in dat wij ervan uitgaan dat de frontset er al staat. Mocht dit niet het geval zijn….. geen probleem en nemen wij er 1 mee.

Original edition
2 pianisten/entertainers/zangers
1 drummer/entertainer/zanger
1 gitarist

2 vleugels incl. band

XL Edition
2 pianisten/entertainers/zangers
1 drummer/entertainer/zanger
1 gitarist
1 saxofonist

2 vleugels incl. band

XXL Edition
2 pianisten/entertainers/zangers
1 drummer/entertainer/zanger
1 gitarist
1 saxofonist
1 x Leddoek achterwand
1 DJ

2 vleugels incl. band

Kom in de stemming

Great Piano’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Great Piano te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Great Piano wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Great Piano viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Great Piano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Great Piano boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Great Piano kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Great Piano boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!