Guus Meeuwis boeken?

Guus-Meeuwis-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Guus Meeuwis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Guus Meeuwis

De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band ‘Vagant’ het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer ‘Het is een nacht’. Niet veel later scoorde Guus Meeuwis samen met zijn band zijn allereerste nummer 1 hit, waarop een lange reeks van successen volgde met onder andere hits als ‘Kedeng, Kedeng’, ‘Het dondert en het bliksemt’ en ‘Verliefd zijn’.

Het gewone leven

Guus Meeuwis zoekt in zijn muziek niet het grote drama op, maar beschrijft juist de ins en outs van het gewone leven, de alledaagse pracht en schoonheid. Niet voor niets behoort deze zanger dan ook tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. En dit werd ook beaamd door de Edison die Guus mocht ontvangen en wel in de categorie ‘Beste Mannelijke Popartiest’. Dit was de spreekwoordelijke kers op zijn jubileumtaart. En inmiddels heeft Guus al 4 geweldige albums op zijn naam staan.

Groots met een zachte G

In 2005 begon Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G – concerten. En in de zomer van 2010 viert hij zijn 15 jarig jubileum met maar liefst 6 uitverkochte Groots met een zachte G concerten. Tijdens deze concerten bruist het Philips stadion in Eindhoven van de sfeer en de Brabantse gemoedelijkheid. En voorlopig komt er nog geen einde aan deze concerten als we Guus zelf moeten geloven. “Het is veel te leuk om ieder jaar de concerten mee te mogen maken. Het is een groot feest voor het publiek, maar zeker ook de gehele crew om me heen op het podium. Een betere reden om door te gaan met de concerten is er niet!”

Boekingen Guus Meeuwis

Artiestenbureau Twilight Entertainment verzorgt niet het management rondom Guus Meeuwis, maar wel kunt u hem bij ons boekingen. Wilt u voor uw evenement Guus Meeuwis met zijn ijzersterke band inhuren, dan bent u bij ons verzekerd van een geslaagde avond. Van mooie luisterliedjes tot feestelijke meezingers. Een energieke show vol vaart en plezier!

Guus Meeuwis is alleen te boeken voor bedrijfsevenementen en andere zakelijke festiviteiten, dus niet voor privé aangelegenheden zoals bruiloften. Guus Meeuwis is voor een optreden enkel te huren met live begeleiding van zijn band. Optredens met fanfares en orkesten worden niet aangenomen.

Kom in de stemming

Guus Meeuwis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Guus Meeuwis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Guus Meeuwis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Guus Meeuwis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Guus Meeuwis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Guus Meeuwis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Guus Meeuwis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Guus Meeuwis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!