Jeroen van der Boom boeken?

Jeroen-van-der-Boom-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. vleugel en monitorset

Jeroen van der Boom boeken: dat is online heel eenvoudig en snel. Neem online of telefonisch contact met ons op en vraag een offerte aan voor het evenement dat u organiseert. Deze artiest is beschikbaar voor een tape-optreden en voor een optreden live met band, dus precies afgestemd op wat u organiseert. Wij nemen contact op met u en zorgen ervoor dat we dit van A tot Z voor u regelen. Direct Jeroen van der Boom boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Jeroen van der Boom boeken voor ieder evenement

Jeroen van der Boom scoorde met ‘Jij bent zo’ een nummer 1-hit Jeroen is een zanger/entertainer. Hij speelt zo op het publiek in dat iedereen het naar de zin heeft. Nadat Jeroen van der Boom een tijdlang als zanger/toetsenist op het Rembrandtplein in Amsterdam had opgetreden, kreeg Jeroen een platencontract aangeboden. Dit resulteerde in een notering in de toen Mega Top 50. Het nummer ‘Hou me vast’ wist de vierentwintigste plaats in deze hitparade te behalen. Na een carriere bij de televisie waar hij verschillende programma’s presenteerde kwam zijn muzikale kant toch weer bovendrijven.

Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij ‘Red Bullet’ geven Jeroen medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in ‘New Jazz Swing’-stijl. Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid.

2007 het jaar van doorbraak voor Jeroen van der Boom

Op 18 juni 2007 kwam de single jij bent zo uit. Voor Jeroen Van der Boom betekende het zijn hitparade debuut. “Jij Bent Zo” kwam begin augustus op de hoogste positie van de Single top 100, waar het 3 weken zou blijven. In de Top 40 stond het twee weken op nummer één.

In 2008 stond Jeroen van der Boom in de Heineken Music Hall met zijn 2e grote liveshow.

De Toppers

Eind 2008 is Jeroen van der Boom door Rene Froger, Gerard Joling en Gordon gevraagd om bij de toppers te komen en dus ook mee te reizen met hun naar het Eurovisie Songfestival 2009. Hij zal ook meedoen aan de vijfde concertreeks van De Toppers in 2009.

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet ook in 2010 voort. “Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.

Op dit moment werken we alweer aan nieuw materiaal want in de eerste helft van 2011 zal er een gloednieuw album verschijnen. Dit is puur genieten.”

Jeroen van der Boom inhuren: Jij bent zo

Hij zingt als artiest die u kunt boeken natuurlijk veel meer dan alleen Jij bent zo. Tegelijkertijd is het zijn grootste hit, die tijdens een optreden op uw evenement in ieder geval niet mag ontbreken.

U kunt Jeroen van der Boom boeken voor zowel zijn bekende nummers als voor de improvisatie achter de piano. Het is waar hij bekend mee is geworden, en waar hij nog steeds enorm veel plezier aan beleeft. Dat betekent dat er verschillende boekingen mogelijk zijn, afhankelijk van de manier waarop u hem wilt laten optreden. Zo zorgen wij ervoor dat u Jeroen van der Boom kunt boeken voor het event dat u organiseert.

Boekingen van Jeroen van der Boom

De boekingen voor Jeroen van der Boom zijn mogelijk met een tape-optreden of live met band. In dat tweede geval is de prijs op aanvraag. Standaard speelt hij 30 minuten, met natuurlijk zijn hit Jij bent zo en de andere nummers waar de meeste mensen hem van kennen. Bovendien is de prijs voor het boeken inclusief een vleugel en een monitorset, om er een geweldige show van te maken.

Tip: heeft u vragen over de boeking of over Jeroen van der Boom als artiest om in te huren? Wj helpen u van A tot Z, zodat u precies het evenement organiseert dat u voor ogen heeft.

Wat kost Jeroen van der Boom boeken voor een event?

Wilt u Jeroen van der Boom boeken? Het is een geweldige artiest, die hoort tot de beste zangers van Nederland. Dat betekent dat hij garant staat voor een goede show, en een optreden dat de bezoekers zich nog lang zullen herinneren. Wij regelen het optreden, al beginnen we natuurlijk met de offerte die u online of telefonisch vrijblijvend kunt aanvragen. De prijs voor het boeken van Jeroen van der Boom is vanaf € 11.500,- . Deze genoemde gage (prijs) voor het inhuren van Jeroen van der Boom is een richtprijs en kan dus afwijken. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW en 7% BUMA.
Buma is niet van toepassing op privé feesten zoals verjaardagen en bruiloften.

Boekingsmogelijkheden

  • Jeroen van der Boom staat altijd garant voor een optreden vol interactie met alle grote hits.
  • te boeken in een 30 minuten durend optreden. Ook is Jeroen te boeken met een 60 minuten durende concert special met live band.

Kom in de stemming

Jeroen van der Boom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen van der Boom te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen van der Boom wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroen van der Boom viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroen van der Boom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen van der Boom boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroen van der Boom kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroen van der Boom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!