Heilsoldate door Sigrid boeken?

Sigrid-Heilsoldate-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Heilsoldate door Sigrid boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Heilsoldate door Sigrid

Sigrid’s Heilsoldate Show boeken.Sigrid, verkleed als Heilsoldate, loopt ongeveer een kwartier lang – afhankelijk van de grootte van het publiek – rond tussen de gasten en collecteert voor het goede doel. Dan stapt ze de bühne op om de mensen te bedanken voor hun gulle gift. Als Sigrid vervolgens haar stoute schoenen aantrekt en het lied ‘Even in het licht’ zingt, vindt binnen enkele seconden een ongelooflijke metamorfose plaats.

Boekingen Heilsoldate door Sigrid

Na deze act volgt een compleet spektakel van verrassingen en herkenbaarheid in een aanstekelijk, swingend repertoire met nummers als: Disco Inferno, Celebration en I got the music in me. De show kan naar wens uitgebreid worden met DE SURPRISES, twee danseressen/backing vocals die op het moment van de metamorfose op het toneel verschijnen. De Surprises blijven u tijdens deze show aangenaam verrassen met hun wisselende creaties. Een verrassende aanvulling die zorgt voor nog meer show en kijkplezier.

(zaal 1 x 15 minuten + podium 1 x 30 minuten)

Kom in de stemming

Heilsoldate door Sigrid boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Heilsoldate door Sigrid te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Heilsoldate door Sigrid wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Heilsoldate door Sigrid viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Heilsoldate door Sigrid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Heilsoldate door Sigrid boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Heilsoldate door Sigrid kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Heilsoldate door Sigrid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!