Het Tiroler Feest boeken?

het-Tirolerfeest-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 350 personen

Het Tiroler Feest boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Oostenrijk is toch wel het (après) ski land bij uitstek en wij hebben speciaal voor dit thema onze voormalige winterski party volledig nieuw verbouwd tot Tiroler stube, compleet met bar. De opening is reeds geweest en we kunnen wel stellen dat het een grandioos feest was. De bierkraan stond niet dicht.

Richtige Tiroler musik

Uitgelaten mensen, polonaise, gevulde bierpullen en natuurlijk een partijtje boomstamzagen. Yodelen tot en met… Natuurlijk ontbreekt naast de feestmuziek de ‘richtige Tiroler musik’ niet. De gasten kijken nu al uit naar het volgende feest. En wij? Wij maken ons op voor het volgende feest.

Boekingen Het Tiroler Feest

Het Tiroler Feest word ganz compleet geleverd met uitgebreid licht, en een krachtig geluidssysteem, de gezelligste DJ vanachter de bar, podium aankleding met decoratie, enthousiaste zangers en de leukste heidi’s die de zaal opzwepen. Het zit allemaal in ‘Het Tiroler Feest’. Wij komen ook graag bij u langs voor een richtig Tiroler feest. Mag u bij ons aan de bar een biertje komen drinken! Bij de XL show nemen we ook nog een gezellige feestzanger en 2 danseressen mee.

Kom in de stemming

Het Tiroler Feest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Het Tiroler Feest te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Het Tiroler Feest wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Het Tiroler Feest viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Het Tiroler Feest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Het Tiroler Feest boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Het Tiroler Feest kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Het Tiroler Feest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!