Hond en Konijn met hun Baasje boeken?

hond en konijn met hun baasje boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Hond en Konijn met hun Baasje boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Hond en Konijn met hun Baasje

Dit is waarschijnlijk het meest trotse baasje van heel Nederland. Wie zou dat niet zijn als je de eigenaar bent van zo’n grote hond en een heel groot konijn! Deze baas neemt ze dan ook overal mee naartoe om te showen.

Een mobiele act die zorgt voor een hoog knuffelgehalte.

Boekingen Hond en Konijn met hun Baasje

Naast het feit dat de hond en het konijn er super schattig uit zien, is hun karakter dit ook. Ze gaan dan ook met alle liefde op de foto met kinderen. Schudden ze een handje of geven ze een dikke knuffel. Kom jij deze grote lieve reuzen ook een knuffel geven… ze zijn zo leuk!

Hond en Konijn met hun Baasje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hond en Konijn met hun Baasje te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hond en Konijn met hun Baasje wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hond en Konijn met hun Baasje viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hond en Konijn met hun Baasje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hond en Konijn met hun Baasje boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hond en Konijn met hun Baasje kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hond en Konijn met hun Baasje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!