Hou van Holland LIVE boeken?

Hou-van-Holland-LIVE-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hou van Holland LIVE boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hou van Holland LIVE

Hou van Holland LIVE is de enige coverband die iedereen de hele avond laat meezingen op hits van Nederlandse bodem! Eindelijk de allerbeste nummers van nu en toen, gespeeld door een enthousiaste, energieke en professionele feestband. De gigantische Led Wall met alle songteksten maakt deze band uniek – dit is dan ook (naast De Toppers) het enige échte meezingfestijn in Nederland met een heuse liveband.

Boekingen Hou van Holland LIVE

Naast de bekende zanger Edwin van der Toolen (bekend van All together now, Velvet, de Toppers, Bolle Jan) speelt deze Nederlandstalige feestband met twee geweldige zangeressen en vier instrumentalisten. Daarmee weet deze bekende live-band op elk evenement de gezelligheid tot een kookpunt te brengen.De band speelt Nederlandstalige covers van Marco Borsato tot Maan, van de 3J’s en Snollebollekes tot Nick en Simon en alles wat verder tot de beste meezingers van NL behoort. Iedereen gaat luidkeels zingend naar huis, gegarandeerd!

Kom in de stemming

Hou van Holland LIVE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hou van Holland LIVE te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hou van Holland LIVE wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hou van Holland LIVE viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hou van Holland LIVE online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hou van Holland LIVE boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hou van Holland LIVE kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hou van Holland LIVE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!