I Am Aisha boeken?

I-Am-Aisha-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

I Am Aisha boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie I Am Aisha

Met pompende beats en haar rauwe stem trapte ze de deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld. “Ik ben hier om een stempel te zetten, nou gooi je handen hoog”, zingt I Am Aisha in haar lied Handen Op. Als oudste dochter van Jetty Weels, lid van de beroemde jaren ’80 popgroep, Mai Tai, krijgt ze de showbizz met de paplepel ingegoten.

Keihard aan de slag in de studio

Vanaf jongs af aan zet ze haar stappen zonder om te kijken; eerst nog als onderdeel van meidengroep LaliQ en later gemanaged door Donavon Nelson. Snel besluit ze dat ze het heft in eigen handen wil nemen. Ze gaat als soloartiest keihard aan de slag in de studio en werkt onder andere samen met Reverse en the Opposites.

Debuut EP ‘’I Am Aisha’

Haar debuut EP ‘’I Am Aisha’’ is de eerste kennismaking met dit unieke talent. Haar teksten zijn uit het leven gegrepen en in duidelijke taal . “Step ya game up, zoveel woorden maar je zegt niks, te gek voor woorden want ik heb geen tijd voor jou,” I Am Aisha in Fokkin’ Normaal.  Ze vertaalt situaties en gevoelens van een zelfstandige, sterke vrouw zonder eromheen te draaien. Haar melodische vocals verhullen geen leugens:  “Weer een nieuwe dag in het leven, weer een neppe lach maar wat geeft het, geen cent in mijn zak, niemand weet het, zolang er maar muziek is en te eten”, zingt I Am Aisha in Masker.

6 tracks tellende EP

In 2014 volgt ze dit op met haar tweede EP: de volledig door Soulsearchin geproduceerde ‘’Hey Boy’’ EP. Deze EP wordt ingeleid door de clubbanger Je Bent Meer. De 6 tracks tellende EP bevat 3 originele tracks en 2 instrumentals.  Ze volgt haar signature sound al snel op met de single Rebel, geproduceerd door Boaz v/d Beats.

Volledig focussen op muziek maken

Haar derde EP, de GEISHA EP, is de omslag waar ze zo lang naar zocht: de Spanker-produced Zulke Dingen Doe Je  ft Dio is haar meest succesvolle uitgave met over 13 miljoen views.  Haar tweede single WTF is featuring Avalon huisartist Zefanio en Jayh Jawson en heeft een speciale 101Barz video. Door het succes van de GEISHA EP kan I Am Aisha zich volledig focussen op muziek maken.

Boekingen I Am Aisha

I Am Aisha maakte wederom indruk door haar openingsverse op de clubbanger SQUAT van Faya Lourens ft F1rstman.  Begin 2017 dropped I Am Aisha Yeke featuring Jayh Jawson. Haar zoete stem en duidelijke taal zijn een goeie combinatie voor clubbangers: ze wordt samen met Dio gerecruteerd voor Niemand heeft tijd van Lady Bee!

Kom in de stemming

I Am Aisha boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om I Am Aisha te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u I Am Aisha wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met I Am Aisha viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u I Am Aisha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

I Am Aisha boeken

Dus bent u benieuwd hoe u I Am Aisha kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

I Am Aisha boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!