Ian Thomas boeken?

ian thomas boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ian Thomas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ian Thomas

Recordlabel Universal Records ondertekende Ian Thomas en zijn versie ‘Baby’ zoomde de hitlijsten in België in en bereikte een piek op nummer 1 op 26 maart 2011. Nadat hij zijn fans had voorgesteld aan drie andere solo-singles, debuteerde Ians debuutalbum ‘More Than A Game’ waarmee hij de gouden status behaalde in België.

In november 2013 nam de Australische producer Anise K contact op met Ian Thomas en vroeg hem om deel uit te maken van “Walking On Air”, een nummer met rapper Snoop Dogg en zangeres Lance Bass. ‘Walking On Air’ werd een enorme hit in Griekenland, Turkije, België en Rusland en verwierf alleen al in Azië meer dan een miljoen downloads. Het was het begin van de internationale carrière van Ian Thomas. Ian verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Los Angeles en begon zichzelf te ontwikkelen als mens en artiest.

De samenwerking van Ian met de Braziliaanse megaster Cristiano Araujo in de zomer van 2014 katapulteerde hem als een superster in Brazilië, war hij toerde voor tienduizenden enthousiaste fans. Ian toerde die zomer ook in Zuid-Korea en Australië. Op 18-jarige leeftijd tekende Ian Thomas een contract met bureau Wilhelmina Models.

Boekingen Ian Thomas

Met de release van ‘Cheers’ ft. Tyga, lanceerde Ian zijn debuut single in de states in 2015. Ian Thomas had opnieuw een nummer 1 hit in België en werd gekenmerkt op Kiss FM LA Next up, als artiest van de week. Terwijl Cheers uiteindelijk op 32 stations in heel Amerika werd afgespeeld.

In 2016 bracht Ian zijn vierde album ‘Make Things Happen’ uit en hij speelde in het zeer gewaardeerde tv-progrmma ‘Liefde voor muziek’, waarmee hij in België opnieuw een gouden plaat verdiende.

In 2017 bleef Ian Thomas optreden en shows doen op tv en radio over de hele wereld. Ian Thomas bleef zijn merk in 2018 uitbreiden. Hij begon met het produceren en schrijven van zijn eigen liedjes, waarbij hij de controle over het creatieve aspect van een artiest zijn overnam. Hij werd een begrip in België en bleef optreden in hitshows als ‘Gert Late night’ en ‘Dancing With The Stars’.

In 2019 richt Ian Thomas zich op muziek. Momenteel is Ian bezig in de studio om de release van zijn eerste onafhankelijke single ‘Wish’ te plannen. Hij werkt aan een album. Binnenkort verschijnt hij op de beroemdste tv-soap ‘Familie’ van België.

Kom in de stemming

Ian Thomas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ian Thomas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ian Thomas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ian Thomas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ian Thomas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ian Thomas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ian Thomas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ian Thomas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!