Irwan boeken?

Irwan boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Irwan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Irwan

Geboren en getogen in Amsterdam, is Irwan al meer dan een decennium een van de beste hiphop / open-formaat dj’s in Europa. Met zijn unieke stijl van scratcheb, zingen en het soepel mixen van hiphop, r & b, trap, EDM en alles daartussenin, vestigde Irwan zich als een publiekslieveling en maakte hem de go-to-guy voor clubs en promotors als het gaat om grote Urban evenementen Wereldwijd.

Boekingen Irwan

Irwan speelde op privéfeesten voor artiesten als Rihanna, Justin Timberlake en Janet Jackson, opende concerten voor Chris Brown, 50 Cent, Ne-Yo, Rita Ora, Sean Paul en Flo Rida om er maar een paar te noemen, en is een vaste gast bij grote festivals zoals Dance Valley, 7th Sunday Festival en Mysteryland. In 2017 debuteerde hij op enkele van de meest prestigieuze muziekfestivals van Azië: Ultra Japan en It’s The Ship. Als erkenning voor zijn prestaties is Irwan meerdere keren genomineerd voor MOBO Awards, FunX Awards en Dutch Urban Awards in de categorie Best Urban DJ.

One In The Air

Momenteel wordt zijn tweemaandelijkse radioshow ‘One In The Air’ gespeeld op alle langeafstandsvluchten van KLM Royal Dutch Airlines. De tekenen zijn duidelijk: de sky is zeker niet de limiet voor Irwan!

Kom in de stemming

Irwan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Irwan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Irwan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Irwan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Irwan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Irwan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Irwan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Irwan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!