It All Started In The Nineties boeken?

It-all-started-in-the-nineties-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Eventuele langere sets in overleg

It All Started In The Nineties boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie It All Started In The Nineties

Met de show “It All Started In The Nineties” wordt een breed scala aan mogelijkheden geboden. Een dynamische samenstelling is mogelijk: van DJ/MC, een zangeres, 2 tot 4 danseressen, een VJ en een decoratieve aankleding kan worden verzorgd. Of het nu gaat om een korte set, een avondvullend programma of meerdere sets op dezelfde avond, alles is bespreekbaar.

Boekingen It All Started In The Nineties

Om de authentieke 90’s uitstraling op het podium te waarborgen, zijn twee opvallende inflatables standaard inbegrepen in de prijs: Super Mario en Luigi. Tijdens de sets wordt actief interactie gezocht met het publiek. Denk hierbij aan leuke extra’s zoals gepersonaliseerde zakjes chips met eigen flippo’s (inclusief een gouden variant) en een spannende hakkuh-contest met aantrekkelijke prijzen. De show belooft niet alleen muzikaal, maar ook visueel en interactief een onvergetelijke ervaring te bieden.

Unieke show op grote podia

IASITN stond door heel Nederland met deze unieke show al op grote podia als Zwarte Cross, Paaspop, Solar Weekend, Daydream, 7th Sunday, Wish Outdoor, Dreamfields en Extrema Outdoor. Werkelijk elk podium barst uit haar voegen met deze nostalgische ’trip down memory lane’ langs de lekkerste House en Dance Classics, HipHop en Happy Hardcore. Alles is herinnering….feest…energie…It All Started In The Nineties!

Kom in de stemming

It All Started In The Nineties boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om It All Started In The Nineties te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u It All Started In The Nineties wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met It All Started In The Nineties viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u It All Started In The Nineties online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

It All Started In The Nineties boeken

Dus bent u benieuwd hoe u It All Started In The Nineties kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

It All Started In The Nineties boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!