Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken?

Jack-Sparrow-Look-a-Like-Imitator-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jack Sparrow Look a Like/ Imitator

Sinds mijn tienerjaren kreeg ik al vaak te horen dat men ik verdomd veel lijk op johnny Depp. Groot compliment maar jaren lang heb ik er niets mee gedaan. Met mijn cowboyhoed en zonnebril op tijdens optredens als straatmuzikant in Duitsland begonnen mensen te denken dat ik hem daadwerkelijk was. Uiteindelijk zo’n 3 jaar geleden met carnaval de stoute schoenen aangetrokken en verkleed als Jack Sparrow de straat op gegaan. Ook al was ’t maar een rode boerenkiel op mijn hoofd, geïmproviseerde hangende kraaltjes van een oude ketting en wat oogschaduw, iedereen reageerde met: Wow!!Net echt!! Ongelooflijk hoeveel gelijkenis!! Je bent echt voor 99% Jack Sparrow!! Are you Johnny?!! Heeeel cool!!

Pirates of the Caribbean

Beetje bij beetje het kostuum bij een gespaard, de pirates of the caribbean films eens goed bekeken om de “drunken”moves onder de knie te krijgen en alle kleine details wat captain Jack uiteindelijk zo iconisch heeft gemaakt. Letterlijk overal waar ik nu kom als Captain Jack Sparrow gaan ze in de rij staan om met mij op de foto te mogen. Heb al de kans gehad om te mogen “shinen” op Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp verkleed als Captain Jack Sparrow op het park rondliep. Uiteindelijk kreeg ik eigen security die ervoor zorgden dat de bezoekers zich niet teveel om mij heen ging ophopen en de paden blokkeerden. Overal waar ik tegenwoordig verschijn denken de mensen dat ik de real deal ben. Zelfs als ze upclose in mijn ogen willen kijken. De trekjes en uitdrukkingen in mijn gezicht zijn volgens iedereen ook identiek aan de echte captain Jack Sparrow.

Boeking Jack Sparrow Look a Like / Imitator

Eenmaal op een festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander event dan ook, ik blijf vanaf begin tot eind in karakter(engels pratend). Ik mag echt van geluk spreken dat ik van mezelf al zoveel op Johnny/Jack lijk. Scheelt vele uren aan opmaken en euro’s aan make-up. Het feest zal tot een hoger magisch niveau worden geheven en de bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring overhouden met waarschijnlijk een foto of selfie als aandenken.

Kom in de stemming

Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jack Sparrow Look a Like / Imitator te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jack Sparrow Look a Like / Imitator wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jack Sparrow Look a Like / Imitator viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jack Sparrow Look a Like / Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jack Sparrow Look a Like / Imitator kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!