Jacques Herb boeken?

Jacques-Herb-boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jacques Herb boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jacques Herb

Jacques Herb, meer dan Manuela alleen. Jacques Herb is nog steeds een publiekstrekker. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock ’n roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest. Jacques Herb staat voor gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit, maar bovenal… kwaliteit. Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1946 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren. Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de ‘Wilde vaart’ en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen. Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1970 de ‘Posthoorn Talentenjacht’ in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single ‘De Toreador’ kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Boekingen Jacques Herb

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied ‘Manuela’. Die na twee maanden niet alleen goud, maar ook platina werd, voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revue’s optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij de bekende Antwerpse heldentenor en professor Marcel Vercammen.

Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en nu. Jacques Herb zit ondertussen al ruim 50 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show. Jacques Herb is ook te boeken als seniorenshow.

Kom in de stemming

Jacques Herb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jacques Herb te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jacques Herb wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jacques Herb viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jacques Herb online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jacques Herb boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jacques Herb kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jacques Herb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!