Mieke boeken?

Mieke-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Mieke boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mieke

Na al aan honderden zangwedstrijden en andere talentenjachten te hebben meegedaan komt de pas zestien lentes tellende blondine Mieke Gijs via de Vader Abraham Show in aanraking met componist/zanger Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. De ontstane samenwerking met Kartner resulteert in de single “Wat Een Prachtige Dag”, een Nederlandstalige versie van Louis Armstrong’s “What A Wonderful World”.

Mieke scoort haar eerste hitje met “Een Kind Zonder Moeder”. Het nummer behaalt de twaalfde plaats in de top 40, hetgeen alleen nog door de single
“Het Leger van Werkelozen” (tiende positie in 1976, een duet met Vader Abraham) overtroffen zal worden. In 1975 brengt Mieke de singles “Mijn Beste Vriendin” en “Zomertijd” (een duet met Vader Abraham) uit.

Boekingen Mieke

In 1981 krijgt Mieke een zoon, Bart. Aan de samenwerking met Pierre Kartner komt een einde. De magie uit de begintijd was weg. Mieke gaat vervolgens in zee met de schlagerartiesten Dennie Christian en Freddy Breck, waarmee zij gedurende drie jaar in het Nederlandse schlager-circuit optreedt en een zestal posities in de tipparade bereikt. Na drie jaar verlaat Mieke, naar eigen zeggen zonder spijt, het schlager-circuit. Zij wil zich meer gaan toeleggen op ballades.

Na een rustperiode verschijnt in 1998 de cd “Mieke Zingt Dolly Parton”. Op de cd staat onder andere een duet met Edward Reekers, “Voor Altijd Samen: , een vertaling van Dolly Partons duet met Kenny Rogers “Christmas Without You” . Ook verschijnt er een album met de titel Mieke.

De Engelbewaarder

In 2023 richt Mieke zich buiten het zingen, steeds meer op een ander talent, ze schildert al langere tijd, een bezigheid die is ontstaan in de moeilijk achterliggende periode. Dit resulteerd in twee succesvolle exposities.

Maar er is meer, kort voor het overlijden van Pierre Kartner, lanceert Marco Schuitmaker de single ‘Engelbewaarder’. Piere Kartner schreef het in 1976 speciaal voor Mieke, naar aanleiding van een ernstig auto ongeluk. Mieke is niet onder de indruk van de heftige beat die onder de song is geplakt. Maar dit neemt niet weg dat ‘Engelbewaarder’ zich maandenlang in de hoogste regionen van de TOP 40 zal bevinden. Het zal de belangstelling voor Mieke nog eens extra aanwakkeren. In allerlei interviews wordt er gerefereerd aan haar versie. Mieke ondergaat de loftuitingen op haar versie met gepaste trots.

‘Jammer’, zegt ze, dat Pierre dit niet meer meemaakt, hij zou het zo geweldig hebben gevonden’.

Kerst 2023 zingt ze ‘M’n Engelbewaarder live in talkshow van Renze Klamer. ‘Alle credits zijn voor Pierre, het voelt als een laatste cadeau, ik ben een dankbaar mens’, aldus een bewogen Mieke !

Kom in de stemming

Mieke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mieke te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mieke wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mieke viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mieke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mieke boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mieke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mieke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!