JasonXM boeken?

JasonXM-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

JasonXM boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie JasonXM

Na tien jaar intensief en op hoog niveau klassieke piano gestudeerd en gespeeld te hebben, besluit Jason Xavier Mungroop het op zijn zestiende anders te doen: zijn liefde voor R&B is té sterk. Zijn eerste vlieguren als producer zijn in zijn bescheiden thuisstudio, maar resulteren al snel in samenwerkingen met Adje, Reverse, Jowy Rosé en Zefanio. Doordat JasonXM klassiek getrained is, onderscheidt hij zich in zijn sound en benadering van andere producers; de focus ligt altijd op het melodische. De genoemde samenwerkingen smaken naar meer en JasonXM sluit zichzelf op in de studio.

In 2015 benaderde JasonXM de Amerikaanse artiest Chisanity met zijn producties. Chisanity reageerde enthousiast en besloot nog andere artiesten uit te nodigen. Tot JasonXM zijn verrassing werd het uiteindelijke resultaat ATM ft. Trey Songz & Dave East.

Boekingen JasonXM

Hij gaat door dit resultaat met nog meer vastberadenheid te werk: in de afgelopen twee jaar is JasonXM niet meer weg te denken uit de charts. De producer heeft de afgelopen jaren naam gemaakt door te produceren voor Lil Kleine, Josylvio, Lange Frans, Kevcody, Duran en wilt dit uitbreiden met nog vele anderen.

Verwacht veel meer muziek in de hitlijsten van de getalenteerde producer!

Kom in de stemming

JasonXM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om JasonXM te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u JasonXM wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met JasonXM viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u JasonXM online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

JasonXM boeken

Dus bent u benieuwd hoe u JasonXM kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

JasonXM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!