Jay Zwarts boeken?

Jay-Zwarts-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jay Zwarts boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jay Zwarts

Jay Zwarts geboren op 17 oktober 1999 in Den Haag. Sinds 2017 begonnen met het releasen van muziek en maakt sindsdien een grote opmars binnen de scene. Met zijn enorme fan base op Instagram biedt hij zijn fans vermaak op het gebied van muziek en entertainment.

125.000 streams op Spotify

Zijn eerste nummer “Ze gaat los” heeft meer dan 100.000 streams op Spotify gehaald. Hierna volgde de track “Hey Dame” die binnen 1 maand over de 100.000 streams op Spotify ging! Na dit succes is er zeker niet stil gezeten. “D2” was na “Hey Dame” de track die binnen aanzienlijke tijd op 125.000 streams op Spotify stond.

Boekingen Jay Zwarts

Met deze eigen tracks zette hij de toon voor zijn muzikale carrière. Naast het uitbrengen van muziek treedt hij elke maand op door het hele land op diverse feesten. Komende tijd zullen jullie nog veel meer horen over Jay Zwarts. Check in op zijn socials om up to date te blijven van zijn leven in de muziek en privé!

Kom in de stemming

Jay Zwarts boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jay Zwarts te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jay Zwarts wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jay Zwarts viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jay Zwarts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jay Zwarts boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jay Zwarts kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jay Zwarts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!