Jens Timmermans boeken?

Jens-Timmermans-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Radio 538

Jens Timmermans boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jens Timmermans

Jens Timmermans wordt geboren op 17 april 1973 in Leiderdorp. Jens ging na de HAVO, de studie MTS Electronica doen, maar wilde altijd het liefst bij de radio werken. Op 18 september 1993 begon-ie met z’n eerste programma op Radio Leiderdorp. Daarna deed Jens nog shows vanuit een schuur voor N44-FM in Wassenaar en deed-ie een show op Radio NRG in Delft.

Programma Vroeg Of Laat

In 1997 begon Jens als stagiair Technische Dienst bij 538. Dat duurde niet lang, want Jens mocht even later elk weekend tussen 07.00 en 09.00 uur het programma Vroeg Of Laat? presenteren. Samen met collega DJ Jeroen Nieuwenhuize zat hij in september 2010 in Sierra Leone, als voorbereiding van de grote actie 538 voor War Child.

538 Lucky Shot

Gouden Kooi fans kennen Jens vast nog wel van de videoboodschappen die de bewoners kregen te zien. Ook presenteert Jens 538 Lucky Shot tijdens de thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal en doet hij veel voice-over klussen.

Boekingen Jens Timmermans

Jarenlang presenteerde Jens Greatest Hits op 538, maar sinds 3 september 2012 heeft-ie het stokje overgedragen aan Dennis Ruyer. Jens is sindsdien Manager Nieuw Talent en presenteert elke zondag tussen 08.00 en 12.00 uur D’r Uit met Jens én is uiteraard te boeken voor de 538 DJ On Tour show.

Kom in de stemming

Jens Timmermans boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jens Timmermans te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jens Timmermans wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jens Timmermans viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jens Timmermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jens Timmermans boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jens Timmermans kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jens Timmermans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!