Marcel de Vries boeken?

Marcel-de-Vries-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marcel de Vries boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marcel de Vries

Marcel de Vries (21 augustus 1981), geboren in Leeuwarden en getogen op het Friese platteland van Oudwoude. Daar komt hij al snel in aanraking met het medium radio. Vanaf zijn MAVO tijd is hij dan ook vaak te vinden bij lokale radio piraten. Van een paar uurtjes per week tot het hele weekend in de ether.

Boekingen Marcel de Vries

In 2005 sloot Marcel aan bij het commerciële radiostation Nationaal FM. Vanuit daar ging hij fulltime werken bij RADIONL en Waterstad FM in Sneek. In november 2007 werd hij gevraagd voor de ochtendshow. Niet geheel zonder succes, want in 2009 wist hij de Gouden RadioRing te winnen voor de neus van Gerard Ekdom en Giel Beelen. Tussendoor draait hij eens per week bij het talenten station V-Radio in Hilversum, waar hij de fijne kneepjes van het vak leert. 

NPO Sterren NL

In 2022 wordt Marcel benaderd door AVROTROS om een overstap te maken naar NPO Sterren NL. Sinds januari 2023 presenteert hij daar de ochtendshow ‘Marcel in de Morgen!’.

Marcel de Vries boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marcel de Vries te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marcel de Vries wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marcel de Vries viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marcel de Vries online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marcel de Vries boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marcel de Vries kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marcel de Vries boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!