Joanna Bridge boeken?

joanna bridge boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Joanna Bridge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Joanna Bridge

Zangeres Joanna Bridge werd als 11-jarig meisje neergeschoten in Amsterdam West. Een gebeurtenis die plaats vond op kerstavond 1981. Johanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden.

Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen. Het verleden heeft haar op een bepaalde manier achtervolgd. Toch heeft ze nooit opgegeven en is zij blijven knokken voor haar geluk.

Joanna: “Ik ben blij dat ik leef”

Haar doel voor 2020: Ik wil met mijn theatershow mensen en kinderen inspireren om nooit op te geven want er is altijd nog een weg. De veilige weg naar jezelf en de juiste positieve mensen om jouw heen. Joanna staat met haar theatershow “Overleven voor dummies” op 15 mei in het Griffioen Theater in Amstelveen.

Boekingen Joanna Bridge

Zij durft nu pas terug te kijken aar haar jeugd. Wie waren die mensen die haar moeder en broertje hielpen te bevrijden? Wie liet zich gijzelen om haar broertje te bevrijden? Een verhaal dat gaat over de facetten van het leven. Joanna Bridge, een vrouw die zowel als kind en als moeder voor pittige uitdagingen in het leven heeft gestaan. Toch heeft het haar gebracht tot de vrouw en zangeres die zij nu is. Een sterke vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat.

Joanna kan als geen ander praten met mensen en kinderen over het leven, of in haar geval zingen. Een zangeres die zo een beetje elke emotie in het leven heeft meegemaakt en gevoeld. Eind 2019 schreef zij het nummer “Gebroken Spiegel”. Een nummer dat gaat over haar zoon met ADHD, en haar inmiddels overleden broertje.

Gebroken Spiegel gaat over het feit, dat jij ziet hoe mooi en bijzonder een geliefd persoon is, maar hij of zij zelf zien dit niet. Het gevecht om als ouder of familielid ze in de spiegel te laten kijken naar zichzelf en ze te laten zien wat jij ziet. Hoe moeilijk het is om iemand los te laten zodat zij het juiste pad naar zichzelf kunnen terugvinden.

Zoals zij al als 11-jarig meisje wist op te staan nadat zij was neergeschoten. Dat zegt iets over haar kracht en wil om te overleven. Never give up and fight for your life!

Kom in de stemming

Joanna Bridge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joanna Bridge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joanna Bridge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Joanna Bridge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Joanna Bridge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joanna Bridge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Joanna Bridge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Joanna Bridge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!