Johan Kettenburg boeken?

Johan-Kettenburg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Bekend van "Ik Geloof in Mij"

Johan Kettenburg boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johan Kettenburg

Johan Kettenburg is geboren op 18-4-1972 in het Gooi (Hilversum). Johan is geboren met een handicap namelijk, slecht horend! Op zijn vijfde ontdekten zijn ouders pas dat hij slecht horend was, en op zijn zevende leerde hij pas echt praten!

Hij heeft hier in zijn jeugd behoorlijk veel last van gehad, (pesterijen enz). Maar hij werd hier alleen maar sterk door en wilde daardoor alleen maar meer bereiken! In zijn puberteit merkte hij dat hij zingen erg leuk vond en dit ontplooide zich verder rond zijn 18e. Hij deed mee aan talentenjachten en met veel succes. Dus zijn wilskracht om hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ondanks zijn handicap ging het hem goed af met het zingen.

Boekingen Johan Kettenburg

Nu 20 jaar later, heeft hij al veel leuke dingen mogen mee maken in zijn zangcarrière. Zijn hoogtepunt in 2005 was om in het Gelredome te mogen staan voor 20.000 mensen. Johan probeert zijn geluk te vinden in zijn eigen nummers! “Jij laat mij zien wat liefde is”,”Al jouw woorden zijn teveel” en zijn laatste single “Als jij maar bij me bent”.

Bloed, Zweet en Tranen

Johan deed in 2013 mee aan de SBS6 show Bloed, Zweet en Tranen. Hij wist de auditieronde niet te overleven maar is uiteindelijk d.m.v. een wildcard in de liveshows terecht gekomen en wist het bijna tot de finale te schoppen.

Een optreden van Johan is altijd FEEST met bekende feestnummers, eigen werk en medleys. Ook staat Johan bekend om zijn geweldige vertolking van het André Hazes Sr. repertoire. Kortom, Johan boeken is gegarandeerd een succes!

Kom in de stemming

Johan Kettenburg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johan Kettenburg te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johan Kettenburg wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johan Kettenburg viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johan Kettenburg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johan Kettenburg boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johan Kettenburg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johan Kettenburg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!