John West boeken?

John-West-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

U wilt John West boeken: dat is een geweldige keuze voor bijvoorbeeld een feestavond. Of voor een bedrijfsfeest natuurlijk. Hij brengt de sfeer erin, bouwt een geweldig feestje of zal het op unieke wijze afsluiten. Hij is een zanger én entertainer, om er op die manier een geweldig geslaagd evenement van te maken. Wij helpen u met het boeken of inhuren van John West. Daarvoor vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Dat kan ook in combinatie met Lange Frans, om de twee samen op te laten treden.

Direct John West boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie John West

Als de term ’the hardest working man in showbusiness’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich, sinds hij in 2006 op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte, langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige muziekgenre. Met visie en oog voor kwaliteit wil hij nog heel lang verder bouwen.

Hoogtepunten in zijn carrière

In 2016 vierde John West zijn 10-jarig artiestenjubileum. In die tien jaar is er veel gebeurd. Hoogtepunten waren toch wel het optreden bij het grootste meezingfeest van het jaar, Toppers in Concert, maar ook de veelbesproken deelname aan de SBS-show Bloed, Zweet en Tranen en zijn samenwerking met Lange Frans die op YouTube miljoenen views trok. Door hard te werken, heeft hij enorm kunnen groeien en in 2017 kon John West dan ook maar liefst twee Buma NL Awards en een een gouden plaat voor Lekker Ding in ontvangst nemen. Zijn hit Wit Zwart was de meest gestreamde track in de categorie Nederlandstalig populair en tevens de meest gedraaide single in de Nederlandse horeca.

Muziekfeest Van Het Jaar

John eindigde het jaar met een gastoptreden in een volle Ziggo Dome tijdens het Muziekfeest Van Het Jaar. “Ik ben er trots op dat ik het allemaal zelf heb bereikt. Door hard te werken, door veel op te treden, door de juiste mensen om me heen te verzamelen en door altijd met veel aandacht met mijn vak bezig te zijn. Steeds een stapje verder gaan, steeds weer nieuwe mensen bereiken. Niet direct in de grootste zalen gaan staan en met veel stunt- en vliegwerk de kaarten proberen te slijten, maar gestaag de harten van de fans winnen. Zodat ik zeker weet dat áls ik ergens optreed iedereen daar met net zo veel passie voor mijn muziek staat als ik.”

Eigen Theatershow

Met een verzameling aan nieuwe nummers tourde John eind 2018 met zijn eerste eigen avondvullende theatershow en met begeleiding van zijn 8-koppige band door het hele land.

Boekingen John West

In de afgelopen jaren heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekkerding en Nee ik rij niet meer, weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft en vooral de hoge kwaliteit.

John West inhuren: ook samen met Lange Frans

U kunt John West inhuren voor bijvoorbeeld een optreden van 30 minuten. Daarvoor betaalt u een vaste prijs, waarvoor we natuurlijk een complete offerte uitbrengen. Daarin geven we precies aan welke kosten u betaalt en wat er wel en niet is inbegrepen. Standaard zijn bijvoorbeeld zowel het licht als geluid voor groepen tot 300 personen inbegrepen. U heeft daar geen omkijken meer naar.

Bovendien is John West te boeken in combinatie met Lange Frans. Dat betekent dat u de twee artiesten op een unieke en creatieve manier samen kunt laten optreden. Zo wordt het een bijzondere avond en een geslaagd evenement.

Boekingen van John West

De boekingen van John West maakt u bij ons eenvoudig online of telefonisch. Zo maken we het u graag makkelijk om een offerte aan te vragen. Wij delen de prijs en beschrijven de mogelijkheden. Dus heeft u specifieke wensen voor een optreden en om John West in te huren? We hebben nauwe banden met zijn management. Dat betekent dat we u daarover precies kunnen aangeven wat er mogelijk is. Bovendien gaan we na uw aanvraag meteen aan de slag om de beschikbaarheid van de zanger te controleren.

John West boeken

Dus wilt u John West boeken en zoekt u naar de beste en goedkoopste manier om dit te doen? Wij berekenen de laagste prijs, waarmee u zeker weet dat u niet te veel betaalt. Bovendien hebben we veel ervaring met zowel Nederlandse artiesten als andere zangers, DJ’s en entertainers. Dus zoekt u de muzikale invulling voor een mooie avond? U kunt bij ons zowel John West als anderen boeken, standaard goed geregeld zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Kom in de stemming

John West boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 23 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om John West te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u John West wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met John West viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u John West online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

John West boeken

Dus bent u benieuwd hoe u John West kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

John West boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!