Johnny Rosenberg boeken?

Johnny-Rosenberg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Johnny Rosenberg boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg U herkend hem vast uit de hit The Voice of Holland, maar deze man heeft veel meer in zijn mars. U kunt dat nu vastleggen op uw feest!

Jazz-muziek is Johnny Rosenberg letterlijk met de paplepel ingegoten. Ver voor de tijd dat de wereld kennis maakte met Michael Bublé was Johnny al bekend met de muziek van iconen als Tony Bennett, Frank Sinatra, Dean Martin en Nat King Cole. Niet zo verwonderlijk dus dat Johnny ook een trouwe luisteraar en fan van Michael Bublé en zijn muziek werd. Al snel werd duidelijk dat Johnny’s stem zich goed leende voor het zingen van Bublé’s poppy jazz-songs en Johnny begon serieus met het coveren en opnemen van Bublé’s liedjes.

Uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator

Inmiddels is Johnny Rosenberg uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn 2 jaar oudere Canadese idool. In 2009 werd Johnny benaderd door een Engelse theaterproducent die in de nabije toekomst een theatertour gaat opzetten onder de naam ‘Tribute to Michael Bublé’, met Johnny in de hoofdrol en een ware bigband als achtergrond.

Tilburg Bigband en Johnny Rosenberg

In Nederland kwam men met hetzelfde idee om de Tilburg Bigband (welbekende bigband vanauit Conservatorium in Tilburg, onder leiding van Maino Remmers) dit project te gaan uitzetten in Benelux. Kortom de eerste optredens zijn geboekt, en het eerste concert zal 19 dec 2010 te zien zijn, en in 2011 zullen diverse Theaters in den lande al geboekt. Naar overleg heeft Johnny Rosenberg samen met de Tilburg bigband, hebben zei ervoor gekozen om dit ook op bedrijfsevenementen, feesten, en buitenevents te gaan verkopen. Kortom op uw feest een geweldige echte Bigband van topniveau, en Johnny Rosenberg als Michael Buble !

Boekingen Johnny Rosenberg

Uiteraard is Johnny tot op heden ook gewoon als solo-imitator te boeken. Hebt u een feestje, een bruiloft, een diner of andere chique gelegenheid waarbij de poppy croonersmuziek van Michael Bublé perfect zou passen? Dit is uw kans om ‘Bublé’ bij u thuis te krijgen zonder de loterij te hebben hoeven winnen. Laat uzelf overtuigen…

Kom in de stemming

Johnny Rosenberg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johnny Rosenberg te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johnny Rosenberg wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johnny Rosenberg viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johnny Rosenberg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johnny Rosenberg boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johnny Rosenberg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johnny Rosenberg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!