Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken?

Peter-Douglas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Peter Douglas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

Met zijn perfecte personificatie van Frank Sinatra, kroonde hij zich in 1986 tot de onbetwiste winnaar van de ‘Soundmixshow’. Bijna 8 miljoen kijkers waren getuige van een unieke performance, die hij vanaf dat moment nog ontelbare keren zou opvoeren. Peter Douglas was geboren!

De ongekende niet te evenaren vocale gelijkenis tussen Douglas en Sinatra werd het gesprek van de dag en spreekt, anno vandaag, nog steeds tot de verbeelding. Zijn wereldhit ‘Stars On Frankie’, bracht hem van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook België en Duitsland in de ban van de ‘New Blue Eyes’.

Het ‘Knokke Star Festival’ roemde hem om zijn vocale kwaliteiten en stijlvolle presentatie en onze oosterburen zaten aan de buis gekluisterd bij zijn gastoptredens in de televisieshows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. Zijn album Just Swing, waarop het nummer “Thank You Frank” welke hij samen schreef met wijlen componiste Lucy Steymel, bracht hem dichterbij de Sinatra familie. Op de 81e verjaardag van The Voice bracht hij deze eigen gecomponeerde song ten gehore.

Boekingen Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator)

2019 kwam Peter Douglas met zijn single “Fly Me Through The Years” die hij samen met Ralph van Manan – Bruce R.F. Smith schreef. Jan Wessels tekende voor het geweldige arrangement. Peter: “Ik ben zo dankbaar dat ik na al die jaren nog steeds mijn stem mag laten horen aan het publiek. Deze nieuwe song is een Peter Douglas song, maar uiteraard wel met eek knipoog naar waar het allemaal begonnen is.”

Medio 2020 zal het gelijknamige album verschijnen waarop diverse pareltjes en een paar nieuwe stukken te beluisteren zijn.

Sinatra by DOUGLAS & BOSCO boeken

In het 3e seizoen van The Tribute – Battle of the Bands neemt Peter Douglas deel aan dit populaire TV Programma op SBS 6. Onder de naam Sinatra by DOUGLAS & BOSCO doen zij een gooi naar een optreden in de Ziggo Dome.

Kom in de stemming

Peter Douglas (Frank Sinatra Imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Peter Douglas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Peter Douglas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Peter Douglas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Peter Douglas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Peter Douglas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Peter Douglas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Peter Douglas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!