Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

jurgen jonkers frans bauer imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Het is altijd feest met Frans Bauer! Zeker met Jurgen Jonkers, de meest succesvolle en leukste imitator van Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Met zijn Frans Bauer performance wordt Jurgen bij allerlei gelegenheden geboekt: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakt van elk optreden een feest; hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De leukste liedjes van Frans Bauer

In een 30 minuten durende act komen de leukste liedjes van Frans Bauer voorbij zoals: Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan, ‘n Ons geluk, Hart van chocolade, Hé lekker ding, Samen in een bubbelbad, Mijn hart gaat zo tekeer en Doe nou niet!

Boekingen Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

De kwaliteiten van de enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Hij is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed hij voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met hem te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine. Of misschien heb je Jurgen bij Omroep Brabant, 3FM of Serious Request gespot. Bij de The Winner Takes It All verraste Jurgen het Nederlandse publiek en andersom, met hoge punten.

Boek nu de leukste imitatie act en maak uw feest compleet!
1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 200 personen en reiskosten.

Kom in de stemming

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!