K-Liber Live boeken?

K-Liber-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

K-Liber Live boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie K-Liber Live

Deze boys uit Curaçao zijn inmiddels al meer dan 10 jaar samen. Teddo en Pugistix hebben hun studie afgemaakt en staan nu als leraar voor de klas in het middelbaar onderwijs. Nadat ze een aantal jaren in diverse clubs optraden om hun hobby te delen met anderen, ontstond de drang tot meerdere en grotere projecten. In de afgelopen jaren werden dan ook meerdere albums uitgebracht.

Scoorde een enorme hit

De eerste was een enorm succes in de Antillen en Nederland. “LAGE BAI”, “CHICKLETS” en “HASI KI BO KE” werden allen hitsingles. Het tweede album, “MAGNIFICO”, is nog steeds een van de meest gedraaide platen in “het circuit”. Het was logisch dat hierna een “BEST OF” volgde. Ze scoorde een enorme hit met de single “DANSEN” en zo stond K-liber4life ook in Nederland duidelijk op de kaart. Natuurlijk hebben ze erna niet stil gezeten en is, tussen de vele optredens door, nieuw materiaal geschreven.                                      

Vierde album: “Plamatoria”

In 2003 volgde dan ook het vierde album: “Plamatoria”. Op dit album staan hits als ‘Doe wat je wil’ en ‘E yo skaatje’. ‘Da kan nie’  kwam als single uit en daarmee waren zij de meest aangevraagde R&B clip op The Box. Duidelijk was dat we in 2004 veel van deze jongens zouden gaan horen en zo begonnen zij dat jaar met een succesvol optreden op het Noorderslag Festival. Op 15 augustus 2004 was de release van de single “Viben” welke een enorm succes was en een nummer 2 notering haalde in de hitlijsten. Hiervan werd samen met DJ Chuckie en RMX CRW ook een remix gemaakt.

Award voor beste Discotheekact

Tevens kwam het nieuwe album “Schuurpapier” uit, een gevarieerde CD met bijna enkel Nederlandstalige nummers. Van dit album werd ook de single “Loungen” uitgebracht feat. Michael Bryan welke hoog scoorde en een andere kant van K-liber live liet zien. In januari 2005 mochten ze de award voor beste Discotheekact 2004 in ontvangst nemen en stonden die maand ook weer op Noorderslag.

TMF nominatie 2005 voor Best Urban

De TMF nominatie 2005 voor Best Urban wonnen ze helaas niet maar K-liber Live zorgde wel weer voor het nodige spektakel. Door de NISB werden de jongens gevraagd om mee te doen aan de Flash Energy scholentour en waren daarmee ook ambassadeur van het project (opgezet door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) om mensen aan te zetten tot meer bewegen.

Boekingen K-Liber Live

De 3e single van het album Schuurpapier, ‘Doe het’ ft. Def Rhymz, werd in mei uitgebracht en vanwege de populariteit van 24/7 (feat. Ro-L, als extra track op de single) werd ook hier een clip voor gemaakt. Tijdens de 2e editie van de BNN Dutch MOBO Awards mocht K-liber Live in september 2005 de award voor “Best Album” mee naar huis nemen. Een maand later werden ze gevraagd als ambassadeur voor de Herman van Veen Foundation dat zich inzet voor de rechten van het kind waar K-liber4life een bijdrage aan gaat leveren.

Kom in de stemming

K-Liber Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om K-Liber Live te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u K-Liber Live wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met K-Liber Live viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u K-Liber Live online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

K-Liber Live boeken

Dus bent u benieuwd hoe u K-Liber Live kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

K-Liber Live boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!