Kapotte Kachels boeken?

Kapotte-Kachels-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek en geluid

Kapotte Kachels boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kapotte Kachels

De Kapotte Kachels brengen een spetterende carnavalsambiance op de planken tijdens hun optreden van ruim een half uur. Deze energieke set doorkruist vakkundig het carnavalslandschap en bevat hits als “Naar De Getver,” “Kater van d’n Duvel,” “Marco de Narco,” “’t Is Weer Carnaval,” “Nie Zo Mauwen,” en de ultieme klassieker “Terug Over De Maas,” die met krachtige klanken uit de luidsprekers knallen. Samen met enkele tijdloze hits van collega-artiesten en een overvloed aan enthousiasme, bezorgt dit zowel het publiek als de uitbater een onvergetelijke ervaring met De Kapotte Kachels.

Boekingen De Kapotte Kachels

Sinds 2019 weten De Kapotte Kachels feesttenten, kroegen, pleinfeesten, bar-dancings en Bar-mitswa’s professioneel af te breken in duizend kleine stukjes. En alsof dat nog niet genoeg is, brengen ze hun muziek ook nog eens live ten gehore! #watEenShow

Kom in de stemming

Kapotte Kachels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kapotte Kachels te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kapotte Kachels wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kapotte Kachels viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kapotte Kachels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kapotte Kachels boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kapotte Kachels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kapotte Kachels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!