Stef Ekkel boeken?

Stef-Ekkel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

U wilt Stef Ekkel boeken voor een avond vol met feest. Of als afsluiter van uw bedrijfsfeest of een jubileum. Sterker nog, wat de reden ook is: hij weet wat er nodig is om het dak eraf te spelen. Dat betekent dat u een geweldige artiest kiest, die perfect past bij het muzikale moment waar u samen met het publiek van wilt genieten. Wij zorgen er als boekingskantoor voor dat u Stef Ekkel kunt inhuren. En dat u daarvoor de laagste prijs betaalt. Gegarandeerd. Direct Stef Ekkel boeken of een offerte aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Stef Ekkel

Stef Ekkel is één van de meest geboekte Nederlandstalige artiesten van de afgelopen jaren! Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot en “Liever te dik in de kist”.

Met zijn geweldige eigen repertoire en zijn unieke stemgeluid weet Stef al sinds 1998 zijn publiek en fans te vermaken en bijna overal waar hij komt wordt hij weer terug gevraagd. Kortom, zeker de moeite waard om deze artiest (nog) een keer te boeken!

Muziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven

Muziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven. Op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in het café van zijn ouders… Café de Boterton te Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, het kon niet anders of Stef zou van zingen zijn carrière maken.

Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single ‘Op ’n terrasje’ slaat direct aan. Vele succesvolle singles volgen. In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee. Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit “De Smokkelaar”. Johnny noemt Stef een waardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single top 100.

Boekingen Stef Ekkel

Stefs versie van ‘Waarheen, Waarvoor’ zorgt ervoor dat deze plaat welkom is in elk café. In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit “Liever te dik in de kist” op. Deze single stond maar liefst 18 weken lang op nummer 1 bereikte de eerste plaats in het jaaroverzicht van SterrenNL en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016.

Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven, hij is inmiddels toe aan zijn tweede (dubbele) Best Of album. Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken. Niet voor niets mag hij zich inmiddels één van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen.

Stef Ekkel inhuren: 30 minuten feest

Stef Ekkel heeft zijn eigen repertoire en weet welke andere nummers het goed doen als het tijd is voor een feestje. Met zijn enorme hits De Woonboot en Liever te dik in de kist krijgt hij iedere feestzaal, tent en andere locatie moeiteloos mee. Hij zorgt voor bijvoorbeeld 30 minuten feest, tijdens een tape-optreden waarvoor u online of telefonisch vrijblijvend een offerte aanvraagt.

Wij gaan daar meteen mee aan de slag. U betaalt voor een optreden van Stef Ekkel een vaste prijs, zodat we die meteen met u kunnen delen. Dat is bovendien inclusief een monitorset. In de offerte leggen we u daar graag meer over uit. En heeft u vragen over het boeken of inhuren van deze artiest? Dan staan we natuurlijk voor u klaar. Wij verzorgen de boekingen en kunnen u daarbij van A tot Z begeleiden.

Boekingen van Stef Ekkel

De boekingen voor Stef Ekkel variëren van feestavonden tot bruiloften en bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Daarnaast wordt hij regelmatig geboekt door muziekfestivals, die op zoek zijn naar een gangmaker, een sfeermaker of een afsluiter die zorgt dat het dak eraf gaat. In al die gevallen is het een goed idee om deze Nederlandstalige zanger van het levenslied te vragen om zijn populaire nummers te komen zingen.

Stef Ekkel boeken

Wilt u Stef Ekkel boeken en zoekt u daarvoor naar een boekingskantoor dat dit kan verzorgen? Dat is waar we goed in zijn, dus waar we u graag mee helpen. We brengen u snel de vrijblijvende offerte uit, die u gewoon online of telefonisch bij ons kunt aanvragen. Daar gaan we vervolgens meteen mee aan de slag. Zo weet u snel waar u aan toe bent, om Stef Ekkel in te huren en samen met hem een geweldig feest te vieren.

Kom in de stemming

Stef Ekkel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stef Ekkel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stef Ekkel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stef Ekkel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stef Ekkel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stef Ekkel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stef Ekkel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stef Ekkel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!