Keezus Christus boeken

Keezus-Christus-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 120 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief

Keezus Christus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Keezus Christus

Machinist van de soul-train, piloot van de disco-plane en parttime sloper van dansvloeren. Deze liefdesbaby van god en disco, met een zwak voor de jaren 80, trekt het land door en verkondigt het evangelie van dansen en liefde. Ouderwetse classics voeren de boventoon; altijd swingend, altijd dansbaar. Keezus Christus zal ieders leven verlichten.

Geloof van dans en liefde

Met een fijne mix van disco, house, R&B en guilty pleasures weet Keezus Christus zijn publiek altijd te bespelen en geeft hij een 100% handjes in de lucht garantie. Deze koning van de heupwieg trekt met zijn swingende set vól kneiters van noord naar zuid het hele land door om zijn geloof van dans en liefde te verspreiden. Keezus Christus is ooit begonnen als dj bij OJC Niks. Al snel kwam hij erachter dat hij een neusje heeft voor een lekker dansbare sfeer en hij was niet de enige. Hij werd binnen korte tijd de disco god van Limburg. Hierbij kwamen mogelijkheden tot grotere shows om het hoekje kijken, zo stonden Roest en Gaellus open air al snel in de rij om Keezus Christus te boeken.

Boekingen Keezus Christus

Toen Keezus Christus naar Tilburg verhuisde wist hij ook binnen no time zijn eigen stempel hier te drukken. Zo wist hij vaker de Studio en Cul de sac om te toveren tot zijn eigen disco paleis. Na jaren van ervaring weet Keezus Christus precies wat ervoor nodig is om je te laten dansen. Stilstaan is geen optie meer! Keezus Christus veranderde al eerder o.a. festivals als Zwarte Cross, Paaspop, We Are Electric, Duikboot festival, Paperclip festival, Solar en 7th Sunday tot zijn eigen disco tempel. Daarnaast heeft Keezus Christus ook al menig partycollectief als o.a. Hitszone, Disco Snolly en Smerrig laten geloven in de kracht van dans en liefde.

Een ding weten Keezus Christus en zijn feestende apostelen zeker: Disco was nog nooit zo hemels.

AMEN!

Keezus Christus boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Keezus Christus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Keezus Christus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Keezus Christus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Keezus Christus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Keezus Christus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Keezus Christus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Keezus Christus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!