Kenny Large Touch DJ boeken?

Kenny-Large-Touch-DJ
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Kenny Large Touch DJ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kenny Large Touch DJ

Kenny Large is thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Hedendaagse Popmuziek, Dance classic’s, Urban, Salsa, Disco. Kenny Large heeft het allemaal in zijn repertoire, hetgeen hem uitermate geschikt maakt voor een groot scala aan evenementen. Nu is Kenny Large ook de eerste DJ in Nederland die draait met, het allernieuwste snufje in DJ-land, de “Touch-screen DJ-set”. Touch-DJ geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken. Kenny Large bedient de muziek holografisch wat zorgt voor een ongekende sfeer, interactie en muzikale verrassing. Een glazen scherm met een doorsnede van twee meter, neemt je mee in de wereld van beats, dance en lounge.

De wereld van mixen

Met deze nieuwe visie op muziek hoor je niet alleen de muziek, maar zie je deze ook in 3D. Op zoek naar interactie en muzikale verrassing, heeft Touch-DJ Kenny Large een manier gevonden om het publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Door de transparantie van het scherm wordt het publiek ‘live’ meegenomen in de wereld van mixen.

Nog niet overtuigt? Bekijk de video

Kenny Large is ook te boeken met zijn broer VJ Sergio, saxofonist Mr. Saxy & vocaliste.

Kom in de stemming

Kenny Large Touch DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kenny Large Touch DJ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kenny Large Touch DJ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kenny Large Touch DJ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kenny Large Touch DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kenny Large Touch DJ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kenny Large Touch DJ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kenny Large Touch DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!