Dj Piaggio – Superfly boeken?

Dj-Piaggio-Superfly-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

DJ Piaggio – Superfly boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biogragie Dj Piaggio – Superfly

Als DJ Piaggio – Superfly zijn cape open gooit is ie maar liefst 7 meter breed! En die 7 meter is natuurlijk helemaal vol te zetten met jouw boodschap. DJ erop en niemand kan er meer omheen!

Omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50

De DJ Piaggio – Superfly is een omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50 uit 1972. Omdat ‘Ape’ in het Italiaans ‘werkbij’ betekent, is het brommobiel met demontabele vleugels, staart en voelsprieten omgetoverd tot dit zoemende insect. Maar dan wel eentje die zo uit de ruimte op aarde is geland…

Boekingen Dj Piaggio – Superfly

Met een hoogwaardig soundsysteem aan boord is de DJ Piaggio – Superfly in te zetten als een bijzondere muzikale act op festivals, feesten, beurzen en (bedrijfs)evenementen. De DJ Piaggio – Superfly is meer dan een drive-in. Eenmaal in het donker verandert het insect in een bizar, driedimensionaal scherm waarop videoprojectors en lichteffecten bijzonder tot hun recht komen. Afhankelijk van het soort evenement draait de DJ Piaggio – Superfly elke soort muziek. Een team van DJ’s, VJ’s, technici en ontwerpers kan worden ingezet om bij ieder evenement een onvergetelijke indruk achter te laten. Natuurlijk staat het je vrij om ook je eigen artiesten op de DJ Piaggio – Superfly op te laten treden.

Kom in de stemming

Dj Piaggio – Superfly boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Piaggio – Superfly te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Piaggio – Superfly wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DJ Piaggio – Superfly viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DJ Piaggio – Superfly online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Piaggio – Superfly boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DJ Piaggio – Superfly kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DJ Piaggio – Superfly boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!