Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken?

kerstmeisje en kerstman op stelten boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten

Dit Kerstmeisje en deze Kerstman op stelten zijn wel een heel bijzondere verschijning op je evenement. Het Kerstmeisje is aardig uit de kluiten gewassen en de Kerstman speelt vrolijk op zijn accordeon.

Eén ding is zeker, je bezoekers van de Kerstmarkt of winkelcentrum zullen zeker een keer omkijken als het tweetal voorbij loopt. Ludieke steltloop act voor de kerst.

Boekingen Kerstmeisje en Kerstman op Stelten

Het Kerstmeisje en de Kerstman is een ludieke steltloop act voor kerstevenementen. Ze bezoeken graag winkelcentra, kerstmarkten, tuincentra en bedrijfsfeesten. Natuurlijk wil iedereen aan de kuiten van het Kerstmeisje zitten en met het tweetal op de foto.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kerstmeisje en Kerstman op Stelten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kerstmeisje en Kerstman op Stelten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kerstmeisje en Kerstman op Stelten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kerstmeisje en Kerstman op Stelten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!