Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken?

kid hitz show met dj ricardo boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kid Hitz Show met dj Ricarco

Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 14 jaar biedt de KidHitzShow op een uitbundige manier non-stop dolle pret ! Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes.

Vrijwel onafgebroken draait feestdeejay Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt uw publiek bij al zijn gekkigheid. Compleet met kleurrijk achtergrond decor en felgekleurde discolampen !

Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Alle dansjes die de kinderen kennen van school en vakantie komen voorbij. Groot of klein iedereen doet gezellig mee met ‘Hoofd, schouders knie en teen‘ of de ‘Tsjoe Tsjoe Wa’.

Boekingen Kid Hitz Show met dj Ricardo

De ervaren deejay draait alle verzoekjes uit de Kids Top 20 en bouwt de spanning vanaf het podium hoog op, als er mooie prijzen zijn te winnen met het ‘Mega 4 op ’n rij Spel’ of de spetterende ‘Muziek Quiz’

De KidHitzShow is uitstekend binnen of buiten in te zetten voor kinderfeestjes, schoolfeesten, buurtfeesten, (sport)verenigingen, bedrijfsfeesten maar zeker ook tijdens openbare evenementen zoals in winkelcentra, dorpsfeesten, campings, bungalowparken, pretparken op als opwarmshow voor Sinterklaas.

Vanaf heden neemt DJ Ricardo ook de super gezellige KidHitzShow Mascottes KiKi en JoJo mee en betrekt deze op een leuke manier bij de show ! Een fantastisch kinderfeest is gegarandeerd! Op aanvraag is ook een Meet & Greet met KiKi en JoJo te boeken.

Vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring !

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kid Hitz Show met dj Ricardo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kid Hitz Show met dj Ricardo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kid Hitz Show met dj Ricardo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kid Hitz Show met dj Ricardo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kid Hitz Show met dj Ricardo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kid Hitz Show met dj Ricardo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!