Kimberlee Ramire boeken?

Kimberlee-Ramire-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kimberlee Ramire boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kimberlee Ramire

Kimberlee Ramirez laat met haar groovey en sexy sets menig club schudden op haar grondveste. Elke keer dat ze achter de draaitafels staat geniet ze met volle overgaven van de muzike die ze draait. Ze wil het liefst een verhaal vertellen met de muziek die ze draait en dat lukt haar op fenomenale wijze. Met haar sexy sound heeft ze al in veel clubs gestaan waaronder. Hotel Arena, AIR, Jimmy Whoo Escape, Panama, Thalia, Vip Room en Club Vie.

Als DJ maakt zij “name & fame”

Inmiddels heeft Kimberlee Ramirez zich weten te ontwikkelen tot een vaste waarde in het Nederlandse nachtleven. Als DJ maakt zij “name & fame” met haar groovey en sexy sets gevuld met ‘verhaal-vertellende’ variatie en haar energieke uitstraling. Daarnaast is Kimberlee Ramirez ook geregeld te vinden in het buitenland voor optredens.

Boekingen Kimberlee Ramire

Zodra woorden de taal van muziek kunnen vertalen, gaan we op zoek naar die ene symfonische samenvatting van haar magie. Tot die tijd vertrouwen we erop dat haar duizelingwekkende beats allesomvattend zijn en garant staan voor ongekende unieke momenten.

Kom in de stemming

Kimberlee Ramire boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kimberlee Ramire te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kimberlee Ramire wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kimberlee Ramire viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kimberlee Ramire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kimberlee Ramire boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kimberlee Ramire kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kimberlee Ramire boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!