Lasgo boeken?

lasgo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Lasgo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lasgo

Lasgo is een internationaal bekende dance-act onder leiding van zangeres Jelle van Dael, met de beroemde producer Peter Luts die de band creatief regisseert.

De Belgische dance-act, oorspronkelijk opgericht in 2000, schoot door de hitlijsten in hun thuisland en door heel Europa, reed door wilde arena’s en bezocht talloze tv- / radioshows. Na internationaal succes met hit hun single ‘Something’, schoot Lasgo naar de top en werd niets minder dan geweldig met nu verschillende chart toppers onder de riem.

Miljoenen verkochten albums en volgeboekte zomers

De groep verkocht meer dan 5 miljoen exemplaren van hun albums ‘Some Things’, ‘Far Away’ en ‘Smile’, en na het behalen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS) ), presteerde de groep in heel Europa, maar ook in de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Australië en Azië met jarenlang volgeboekte zomers.

Toen producer Peter Luts en tv-zender JIM in 2008 op zoek gingen naar een nieuwe zanger voor Lasgo, hadden ze nooit gedacht dat ze zo’n geweldige leading lady zouden vinden als Jelle van Dael. In slechts een paar jaar tijd veroverde Jelle de hitlijsten en wist zij een geliefde tv-presentator te worden. Ik aarzelde geen moment om mee te doen aan de (Let’s Go Lasgo) -wedstrijd, zegt ze. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd. En hoe!

Boekingen Lasgo

Elk nummer dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten terecht en elke week gaat Jelle van podium naar podium in binnen- en buitenland om het publiek te verbazen met haar kracht en charmes. En na elk optreden wachten veel fans op haar achter de coulissen, in de hoop een glimlach van hun idool te vangen. Maar Jelle werkt niet alleen op de podia. Je kunt haar regelmatig op tv zien. In 2010 was ze een van de meest opvallende dansers op de Belgische versie van Strictly Come Dancing. Onlangs vervoegde ze het JJ-kern VJ-team. Jelle houdt natuurlijk nog steeds meer van muziek dan van wat dan ook.

Met een catalogus van geschiedenis en een wereldwijde fanbase, brengt Lasgo nog steeds consistent uit na de formatie van de band in 2000.

Kom in de stemming

Lasgo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lasgo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lasgo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lasgo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lasgo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lasgo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lasgo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lasgo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!