Laurie Akkerman boeken?

Laurie-Akkerman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 50 personen

Laurie Akkerman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Laurie Akkerman

Laurie, met haar veelzijdige zangtalent en bruisende persoonlijkheid, voegt een speciale flair toe aan jouw evenement. Haar schitterende outfits en warme stem vullen de ruimte met een sprankelende performance, of het nu een intiem samenzijn is of een bruisend feest!

Voor een levendig optreden op jouw evenement is Laurie de ideale keuze. Haar aanstekelijke enthousiasme, opvallende outfits en bekende hits waar iedereen van kan genieten, zorgen voor de juiste ambiance voor een gezellige avond. Laurie past zich als een kameleon aan jouw wensen aan en denkt graag mee over de gewenste sfeer.

Met een schat aan ervaring garandeert ze altijd hoogwaardige prestaties die sprankelen. Laurie speelt zowel klassiekers als hedendaagse hits, variërend van Ed Sheeran en Michael Jackson tot Dolly Parton, Andre Hazes, Tino Martin en Suzan en Freek.

Boekingen Laurie Akkerman

Laurie behaalde haar diploma aan het Conservatorium in Londen en keerde daarna terug naar Nederland. Sinds haar jeugd heeft ze opgetreden op tal van prachtige locaties door heel Nederland. Als fulltime zangeres vindt ze optreden nog steeds het allerleukste wat er is!

Akoestisch Duo Laurie & Frank

Als je een intieme sfeer wilt creëren tijdens jouw diner, is Laurie & Frank het perfecte muzikale duo om je feestelijke gelegenheid te verrijken. Met piano, gitaar en harmonieuze samenzang zorgen ze voor een complete avond.

Kom in de stemming

Laurie Akkerman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laurie Akkerman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laurie Akkerman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Laurie Akkerman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Laurie Akkerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laurie Akkerman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Laurie Akkerman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Laurie Akkerman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!