Small Talk boeken?

small talk boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Small Talk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Small Talk

De band “Small Talk” is veelzijdig inzetbaar zowel als duo of trio. Het een unieke zit in de presentatie, repertoirekeuze en instrumentarium. Zang-gitaar-contrabas- percussie. Akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live.

Boekingen Duo Small Talk

Yvonne & Emilio vormen samen het duo Small Talk dat geschikt is voor kleine bijeenkomsten. Geheel akoestisch brengen zij classic popsongs, muziek van de 60’s tot aan heden. Geschikt voor verjaardagen, recepties, diners, winkels, business- en/of privé evenementen.

Trio Small Talk

Yvonne, Emilio & Oscar vormen gezamenlijk de band Small Talk. Met zang, gitaar, contrabas en percussie spelen zij bekende nummers. Het repertoire bestaat uit disco, latin, pop, golden oldies en rock&roll, Hits uit de top 2000 geheel uitgevoerd in een eigen jasje. Of het gaat om een klein select gezelschap, een bruiloft, festival of een bedrijfsevenement, “Small Talk is thuis op elk podium!”

Specials

Het leukste “meezingfeestje met Yvonne & Emilio” is een “feest” voor de ouderen die het leuk vinden om met bekende Nederlandstalige- en Engelstalige liedjes mee te zingen. Er wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijk tekstboekje dat van tevoren wordt uitgedeeld. Iedereen kan dus meedoen!! Het beste uit het repertoire van: Vader Abraham, Andre Hazes, Zangeres Zonder Naam, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, Everly Brothers, John Denver, enz.

Kom in de stemming

Small Talk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Small Talk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Small Talk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Small Talk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Small Talk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Small Talk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Small Talk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Small Talk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!