Legata’s Lederhosen Power boeken?

legatas lederhosen power boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Legatas Lederhosen Power boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Legata’s Lederhosen Power

Legata’s Lederhosen Power, de stemmingmakers uit het zuiden des lands!

Bij uitstek geschikt duo voor themafeesten, bedrijfsevenementen, artiestenavonden, après-ski events, carnavalszittingen, feesten en partijen.

Sinds 1992 is dit accordeonduo Legata’s Lederhosen Power actief met flinke rock, pop en Schlager uit Oostenlijke kant. Optredens worden in het gehele land gegeven met uitschieters naar Duitsland en België. Dynamisch, wild en energiek verzorgen de mannen van LEgata’s Loderhosen Power een internationale act waarbij de rode draad door hun accordeons wordt gevormd, en welke alles behalve statisch is.

Boekingen Legata’s Lederhosen Power

Ook hebben Legata’s Lederhosen Power ondertussen diverse cd’s op hun naam staan en kunnen zij niet ontbreken op uw feestje! Stimmung pur! Laat u meeslepen door de dynamiek van hun muziek en performance.

Kom in de stemming

Legata’s Lederhosen Power boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Legatas Lederhosen Power te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Legatas Lederhosen Power wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Legatas Lederhosen Power viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Legatas Lederhosen Power online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Legatas Lederhosen Power boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Legatas Lederhosen Power kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Legatas Lederhosen Power boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!