Linda Estelle boeken?

linda estelle boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Zangeres van T-Spoon

Linda Estelle boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Linda Estelle

Sinds 1996 vormt Linda Estelle samen met rapper Shamrock de door Eemy de Groot opgezette danceact T-Spoon, ook wel het “gouden duo van de jaren 90” genoemd. Jarenlang domineerden zij de Nederlandse hitlijsten met nummer zoals ‘Part of my life’, ‘Mercedes Benz’, ‘Smiling’ en ‘Summerlove’. In 1998 kwam de wereldwijde doorbraak met de megahit ‘Sex on the Beach’. Met deze single behaalden zij in meer dan 10 landen een nummer-1 notering. Maar het succes van de jaren 90 houdt niet op. T-Spoon is bij de TMF Awards uitgeroepen tot beste dance act. Maar niet alleen toen, ook nu nog staat zij bekend om hun wervelende show. Daarom is T-Spoon tot op de dag van vandaag nog steeds één van de meest gevraagde acts uit de jaren 90.

Naast T-Spon besluit Linda om in 2002 samen met Anita Doth (ex 2 Unlimited) en Des’ray (2 Brothers on the 4th Floor) de formatie The Diva’s of Dance te vormen. Een aantal jaren later hebben ook Nance (ex Twenty 4 Seven) en Ingrid Simons (zangeres van de hit ‘Rainbow high in the sky’ van Paul Elstak) zich bij de formatie gevoegd. In hun shows laten zij al hun hits uit de jaren 90 herleven.

Boekingen Linda Estelle

Sinds 2018 vormt Linda bovendien samen met Nathalie Makoma (Idols, Dancing with the Stars) en Miss Majorie (ex zangeres Mai Tai) in de sensationele vocal group The Nubian Queens. Een heerlijke, dynamische show met een tropische vibe en indrukwekkende vocalen!

Linda Estelle staat ook geregeld als solo artiest op het podium. Als ervaren entertainer en indrukwekkende vocalist, kun je van Linda een allround show verwachten die altijd staat als een huis.

Kom in de stemming

Linda Estelle boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Linda Estelle te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Linda Estelle wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Linda Estelle viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Linda Estelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Linda Estelle boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Linda Estelle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Linda Estelle boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!