Mad’House boeken?

madhouse boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Madhouse boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mad’House

De grootste hit van Mad’house was zonder twijfel ‘Like A Prayer’, een cover van Madonna, welke meer dan 2 miljoen singles verkocht in Europa.

Buse Unlu

Het nummer domineerde destijds wekenlang alle dansvloeren ter wereld en was een dikke nummer 1-hit in vele landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! De plaat werd geproduceerd door 2 Franse producers en de Nederlandse zangeres en actrice Buse Unlu. De toen 18-jarige Buse is van Turkse komaf en haar passie was en is nog steeds muziek en dans.

Absolutly Mad verkocht ruim 750.000 exemplaren

Na de single ‘Like A Prayer’ volgden nog enkele hits, zoals ‘Holiday’ en ‘Like A Virgin’ en Buse bracht ook nog een solo single uit, ‘Love 2Nite’ welke ook wereldwijd erg goed werd ontvangen. Het album ‘Absolutely Mad’ verkocht wereldwijd ruim 750.000 exemplaren!

Na de piek van het album en alle drukte van optredens in alle hoeken van de wereld, koos Buse voor haar gezin en de opvoeding van haar kinderen. Na bijna 20 jaar later, besloot Buse om Mad’House weer op de kaart te zetten met een spetterende live show. De beste dansers zijn gecast en met een top choreograaf is er een wervelend dansspektakel gemaakt van de grootste hits van Mad’house in een 30 minuten durende live show!

Boekingen Mad’House

The music was hot in the 80’s, big in the 90’s, extremely popular in the 00’s and still a huge item at present!

Now, get back into the groove with Mad’House!!

Kom in de stemming

Mad’House boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Madhouse te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Madhouse wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Madhouse viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Madhouse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Madhouse boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Madhouse kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Madhouse boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!