Mai Tai boeken?

mai tai boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mai Tai boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mai Tai

De levenslustige meidengroep MaiTai barstte halverwege de jaren 80 uit in de internationale muziekscene. Met een reeks aanstekelijke en enorm succesvolle dance-pophits die in Nederland werden geproduceerd. Waaronder “History”, “Female Intuition” en “Body and Soul”.

De groep bestond oorspronkelijk uit zangeres Jetty (Harriette) Wheels, Mildred Douglas en Carolien de Windt, allen geboren in Suriname, Antillen. Na een paar jaar opnemen en optreden in Nederland met lokaal succes, kreeg hun single “History” uit 1984 (afkomstig van hun debuutalbum Mai Tai) vaart onder dj’s op het wereldclub- en radiocircuit. De track trok het oor van het hoofd van Virgin Records, Richard Branson, die de track en de dames tekende bij zijn immens populaire internationale label. Het duurde niet lang voordat het nummer een geweldige hit werd in het Verenigd Koninkrijk en de Top 10 van de pop-hit van het land bereikte. Als ook de Top 40 in heel Europa en een nummer drie positie op de Amerikaanse dance-hitlijst van Billboard in 1985.

Boekingen Mai Tai

De krachtige vervolgsingle “Female Intuition” was bijna net zo groot, en de daaropvolgende nummers brachten de meisjes de rest van het decennium populair en in trek in heel Europa.

Nadat ze eind jaren tachtig waren ontbonden, hervormden Carolien en Jetty MaiTai voor eenentwintigste-eeuw publiek, waarbij ze uitgebreid tourden door heel Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. In 2014 namen ze de hitsingle “Baby I Want You Back” op en het jaar daarop brachten ze “One Nite Man” uit. Als een van de meest populaire vrouwelijke groepen van de jaren 80, blijft MaiTai hun onvergelijkbare kenmerkende energie en stijl leveren bij elke uitvoering.

Tegenwoordig wordt Mai Tai gevormd door de originele artiesten. Harriette Weels en Caroline de Windt. De dames worden ondersteund door een formidabel ensemble van getalenteerde artiesten; Rowena Oemar, Nancy Zefo en Ronda Rensch die de muziek terugbrengen naar elke gelegenheid.

Kom in de stemming

Mai Tai boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mai Tai te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mai Tai wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mai Tai viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mai Tai online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mai Tai boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mai Tai kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mai Tai boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!