Maikel ten Voorde boeken?

icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Maikel ten Voorde boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maikel ten Voorde

Maikel ten Voorde, geboren op 7 augustus 1989 in Enschede, heeft zijn leven gewijd aan zijn passie voor muziek. Vanaf een jonge leeftijd was hij al bezig met het ontwikkelen van zijn muzikale talenten. Op vijftienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor publiek, wat de start betekende van een boeiende muzikale reis. Zijn eerste single, ‘Een pak van m’n hart’, was het begin van een reeks releases die zijn naam in de muziekscene vestigden.

In de daaropvolgende jaren bracht Maikel diverse singles uit, waaronder het iconische ‘Mijn Vriend Sinterklaas’, geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, wat resulteerde in een welverdiende Platina plaat. Het succes opende de deuren naar televisieoptredens bij gerenommeerde programma’s zoals Koffietijd en EditieNL.

Maikel op TV

Het jaar 2015 bracht een nieuwe uitdaging met zich mee toen Maikel deelnam aan het SBS6-programma Beat-It. Met het nummer ‘Het is nog niet voorbij’, gezongen samen met Gerard Joling, veroverde hij de finale en sleepte bijna 1 miljoen kijkers de overwinning in de wacht.

In maart 2017 keerde Maikel terug naar de Rooftop Studio, waar hij samen met producer Edwin van Hoevelaak werkte aan nieuwe singles, waaronder ‘Als het om de liefde gaat’ en ‘Jij Bent Als De Zomer’. Datzelfde jaar verwelkomde hij zijn eerste dochter en schreef hij, in samenwerking met Niels Lingbeek, het nummer ‘Droom Maar’, een hartverwarmende ode aan het vaderschap.

Boekingen Maikel ten Voorde

Maikel heeft zijn veelzijdigheid als artiest laten zien door op te treden bij diverse evenementen en in voorprogramma’s van bekende artiesten zoals Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Lee Towers, Jannes, Jan Smit en vele anderen. In 2022 bracht hij ‘Ze Laat Het Los’ uit, een nummer dat hij zelf schreef in samenwerking met Niels Lingbeek.

Het jaar 2023 markeerde een opvallende wending met de release van ‘Amsterdammertje’, een feesthit die de kroegen en dansvloeren veroverde. Maikel en Niels leverden opnieuw een geweldig nummer af, wat zorgde voor opwinding en enthousiasme bij het publiek.

Gegarandeerd succes bij ieder optreden

Nu, in 2024, zet Maikel ten Voorde de trend voort met de release van nieuwe singles. Het belooft een veelbelovend jaar te worden voor deze getalenteerde zanger, die zijn publiek keer op keer weet te verrassen met zijn muzikale veelzijdigheid en energieke optredens.

Buiten de schijnwerpers van het podium geniet Maikel sinds 2021 van een gelukkig huwelijk met Larissa, met wie hij drie gezonde dochters heeft. Dit stabiele gezinsleven vormt de solide basis voor Maikel’s voortdurende succes en creatieve inspiratie.

Met een indrukwekkende lijst van singles die zijn carrière markeren, laat Maikel bij ieder optreden een blijvende indruk achter bij het publiek. Zijn talent en energie zorgen ervoor dat elk optreden een gegarandeerd succes is.

Kom in de stemming

Maikel ten Voorde boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maikel ten Voorde te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maikel ten Voorde wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maikel ten Voorde viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maikel ten Voorde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maikel ten Voorde boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maikel ten Voorde kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maikel ten Voorde boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!