Mani boeken?

mani boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mani boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mani

Mani, voorheen MocroManiac, kunnen we gemakkelijk rekenen tot één van de beste rappers uit de scene. Een geval rapper’s rapper. Zijn legendarische 101Barz-sessies zetten telkens weer de toon en kunnen rekenen op rake teksten en enge flows.

Mani maakt van 2010 tot 2014 deel uit van de Hydroboyz, waarmee hij de clubhit ‘Hindabuilding’ scoort. Ook solo scoort hij in die periode met o.a. de 40-hit ‘Nooit Meer Slapen’ met Yellow Claw, Ronnie Flex en Jebroer. In 2012 breekt Mani met Hydroboyz vakkundig Appelsap en Solar af en pakken ze de State Award voor ‘Beste Liveact’ en de nominatie als ‘Beste Groep’.

In 2014 gaat hij geheel solo verder onder de naam MocroManiac en brengt hij bij het hiphoplabel Top Notch zijn eerste EP uit: Maniac 4 President. Het jaar erop wordt de track ‘Kan Niet Hangen’ met Ismo en Sevn Alias een hit op YouTube. Ook zijn 101Barz sessies trekken op dat moment veel kijkers: ze overstijgen de miljoen views. Met niemand minder dan Fresku, die MocroManiac bij DWDD zijn “lievelingsrapper” noemt, slaat hij de handen ineen in de jaren die volgen. Ze droppen o.a. de tracks ‘Kreeft’ en ‘Nooit Goed’ uit. Ook brengen ze samen het album Juice uit.

Boekingen Mani

In 2018 verschijnt het 19-tracks-tellende album MANIAC. Begin 2019 besluit MocroManiac zijn naam te veranderen in Mani en tegelijkertijd brengt hij een nieuw, gelijknamig album uit. Op het album staan, naast een aantal solotracks, featurings met o.a. Sevn Alias en Poke.

Mani is meer dan ready: er staat nieuwe muziek op stapel om de industrie, poppodia, clubs en festivals wederom op hun grondvesten te doen schudden!

Kom in de stemming

Mani boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mani te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mani wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mani viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mani online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mani boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mani kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mani boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!