Marcel’s Nederpop Live boeken?

Marcels-Nederpop-Live-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Marcel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marcel’s Nederpop Live

Die Nederlandse act die je gezien, gehoord en beleefd moet hebben. Marcel verrast het publiek met de herkenbaarheid van de Nederpop klassiekers, aangevuld met de Nederpop hits van nu. Allemaal in een energieke, flexibele medley aangepast op jouw publiek.

Boekingen Marcel’s Nederpop Live

Door zijn jarenlange ervaring in de feestband Melrose weet Marcel wel wat een feest maken is. Hij heeft meer dan 800 optredens in binnen- en buitenland gedaan. Na zijn succesvolle act Marcel’s Nederpop van toen is Marcel klaar om je de echte live sensatie te geven. Gewapend met gitaren, piano en keytar zorgt hij voor een heerlijke sfeer.

Nederpop in de breedste zin van het woord

Eigenlijk is er bijna geen feest waar Marcel’s Nederpop live niet past. Door zijn flexibele Nederpop repertoire switcht hij moeiteloos om zijn publiek in te pakken. Boerenrock, een mooie ballet of die foute meezinger. Alles kan voorbij komen in Marcel’s Nederpop live.

Kom in de stemming

Marcel’s Nederpop Live boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marcel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marcel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marcel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marcel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marcel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marcel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marcel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!