Erik Mesie boeken?

Erik-Mesie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Ook bekend als Toontje Lager

Erik Mesie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Erik Mesie

Erik Mesie het gezicht en de stem van één van de succesvolste popgroepen van de jaren tachtig, Toontje Lager. Bekend van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. En wat te denken van zijn gevoelige Top 10 solohit ‘Zonder jou’.

Toontje Lager

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band Toontje Lager. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden bescheiden hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dat binnen een week in de hitparades elandde. Wat volgde, was een periode vol televisieoptredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ van het album Stiekem Dansen dat een Top 10 notering haalde. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson en bleef daar ruim een jaar staan.

De Heeren van Aemstel Live

N

a deze uiterst succesvolle periode met Toontje Lager, besloot Erik Mesie solo verder te gaan. Hier vloeiden onder andere de hitsingles ‘Zonder jou’ en ‘Swingking’ uit voort. Daarnaast schitterde hij in onder andere projecten met het Noord Nederlands Orkest (Pink Floyd 2007 en 2008 en Beatles 2012), was hij de Nederlandse gast bij The Night of the Proms in 2008 en deed hij mee aan Symphonica in Rosso met Doe Maar in 2012.
In 2023 trad Erik met zijn band op in het populaire programma “Even tot hier” en in april 2024 was Erik te gast bij “Secret Duets”. Sindsdien vinden ook steeds meer jonge mensen de weg naar zijn optredens maar het blijft voor velen toch een heel fijne “trip down memory lane”. Dit jaar komt er nieuw materiaal uit en is de tour met Toontje Lager in volle gang.

Boekingen Erik Mesie

Tijdens zijn concerten weet Erik Mesie met zijn innemende persoonlijkheid en natuurlijke presentatie jong en oud op humoristische wijze voor zich te winnen. De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie & Band. Erik Mesie is ook te boeken als solo act!

Kom in de stemming

Erik Mesie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erik Mesie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erik Mesie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Erik Mesie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Erik Mesie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erik Mesie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Erik Mesie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Erik Mesie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!