Mariska van Kolck boeken?

mariska van kolck boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, ook te boeken als presentatrice

Mariska van Kolck boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mariska van Kolck

Mariska van Kolck vertelt het verhaal van Karen Carpenter en zingt, begeleid door haar broer Gerbrand, een keuze uit het fantastische Carpenters Songbook.

2008 is een bijzonder jaar voor Mariska van Kolck geweest. Niet alleen won ze een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in Ciske de musical, ook vierde ze haar 25-jarig jubileum. Dit was een mooi moment voor een nieuwe stap in haar carrière. Haar eerste solovoorstelling ‘Top of the World’ was een droom die is uitgekomen! Vooral omdat Karen Carpenter, haar muziek en haar verhaal een rode draad vormen in het leven van Mariska.

Omdat het programma zo goed is ontvangen, besteed ze in haar optredens in het land uitgebreid aandacht aan De Carpenters; zij zijn een ware hitmachine! In het programma van Mariska komen zeker de volgende nummers voorbij: Close to You, Only Yesterday, We’ve only just Begun, The Rainbow Connection, Ticket to Ride, I’ll never fall in Love again, Only Yesterday, Sweet Sweet Smile, Jambalaya en uiteraard Top of the World!

Boekingen Mariska van Kolck

Mariska van Kolck kan solo, begeleid door haar broer Gerbrand (toetsenist/zanger) of haar gehele band een chique aanvulling zijn tijdens uw galadiner of feestelijke avond.

Mariska van Kolck heeft haar opleiding gevolgd aan de Nel Roos Academie en is bekend als musical actrice en tv presentatrice. Ze speelde o.m. in Ciske, De Jantjes, Oliver!, 42nd Street, Chicago en had een soloprogramma Top of the World met Carpentersongs. Voor TV werkte Mariska mee aan o.a. Popformule, Wie Ben Ik en Bestemming Nederland. Momenteel brengt zij een hommage aan haar zingende favorieten van het witte doek in haar theaterconcert Moviestars. Mariska heeft inmiddels twee John Kraaijkamp Musical Awards voor de Beste Vrouwelijk Hoofdrol! Zij is het gezicht van anti-agingcreme Nannic. Mariska is vanaf aanvang ambassadrice van Villa Pardoes.

Kom in de stemming

Mariska van Kolck boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mariska van Kolck te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mariska van Kolck wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mariska van Kolck viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mariska van Kolck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mariska van Kolck boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mariska van Kolck kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mariska van Kolck boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!