Marjolein van den Broek boeken?

marjolein van den broek boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Marjolein van den Broek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek is sinds 2015 de trotse eigenaresse van het succesvolle platform Sneakers and Smoothies, een platform dat bericht over mode, reizen en hotspots. Daarnaast runt ze haar eigen marketing- en copywriting bedrijf Mar Creatives en heeft ze onlangs het t-shirtbrand Team Unicorn gelanceerd. Ze is enthousiast, ambitieus en praktisch altijd onderweg. Want mogelijkheden ziet ze overal en kansen zijn er om met beiden handen aan te pakken, zo vindt Marjolein.

Neem contact op voor verschillende mogelijkheden om Marjolein van den Broek te boeken.

Boekingen Marjolein van den Broek

– In drie stappen een sterke brand-identity op Instagram.

Marjolein legt uit hoe je eenvoudig via Instagram laat zien wie je bent of wie je merk is. Ze helpt je op weg bij het kiezen van je beelden, je teksten en legt daarnaast uit hoe je foto’s op je timeline vs. beelden op Instastories in kunt zetten. Wanneer je Instagram serieus neemt en er goed over nadenkt, kun je met enkele tips en trucs een sterke merkidentiteit op Instagram bouwen.

– Creatief schrijven, tips and tricks.

Van inleiding tot uitsmijter, Marjolein geeft handige tips om een makkelijk leesbare tekst te vormen. Ook laat ze zien hoe je je tekst heel gemakkelijk net iets levendiger of creatiever neerpent. Van web-teksten tot brochure copy, Marjolein maakt schrijven makkelijker.

– Zo werkt Instagram.

Hoe komt het dat de één super snel groeit en de ander wat achterblijft? Hoe kun je je Instagram pagina een handige boost geven? Wat speelt er allemaal mee bij het plaatsen van een post? En wat kan er eigenlijk allemaal met Instagram, naast een foto op je timeline plaatsen?

– Van vaste dienst naar ZZP’er. Hoe? Zo!

Marjolein begon zelf bij een werkgever, maar besloot op een gegeven moment de sprong in het diepe te wagen. Wat komt daar allemaal bij kijken, hoe hak je die knoop door en hoe zorg je dat je jouw business bij potentiële opdrachtgevers onder de aandacht brengt? Marjolein geeft antwoord.

Marjolein van den Broek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marjolein van den Broek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marjolein van den Broek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marjolein van den Broek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marjolein van den Broek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marjolein van den Broek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marjolein van den Broek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marjolein van den Broek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!