Mascotte Rio boeken?

mascotte rio boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mascotte Rio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mascotte Rio

Organiseert u een kinderfeest, opening, jubileum, braderie, open dag, promotie-stunt, bruiloft, fotoshoot of een ander leuk feest of evenement? Onze mascotte brengt de vogel RIO tot leven. Een echte aanrader om een glimlach te toveren op iedereen zijn gezicht.

Onze spectaculaire vogel ontvangt al uw gasten aan de deur, gaat met iedereen op de foto en danst met de kleintjes. Voor een perfect vermaak tijdens uw evenement is het boeken van animatie een uitstekende oplossing. Onze RIO vogel steelt het hart van ieder kind.

Boekingen Mascotte Rio

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Op de foto met al uw gasten
  • Dansen met de kinderen/gasten
  • Deurontvangst
  • In overleg een set handjes geven, dansen, snoep en/of flyers uitdelen
  • Uw eigen wensen zijn ook bespreekbaar

De animatie is geschikt voor kinderfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, vrijgezellenfeesten, festivals, verjaardagen, themafeesten, carnaval, verrassingsfeesten, personeelsuitjes en nog veel meer. Onze animatie is eigenlijk geschikt voor alle feestgelegenheden.

Kom in de stemming

Mascotte Rio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 24 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mascotte Rio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mascotte Rio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mascotte Rio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mascotte Rio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mascotte Rio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mascotte Rio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mascotte Rio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!